تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

استمداد پلیس از مردم: زن بچه دزد را پیدا کنید/ عکس

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از انتشار تصویر زن کودک ربا به دستور بازپرس شعبه هشتم دادسرای شهرری خبر داد.

کد خبر: ۱۲۴۶۳۰
۱۱:۱۵ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰

زن بچه دزد را پیدا کنید

دیدارنیوز ـ سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ در تشریح خبر گفت: هجدهم آبان امسال صدای فریاد‌های کمک خواهی زن جوانی در میدان مدرس شهرری، توجه کسبه و رهگذران را به خود جلب کرد؛ زن جوان فریاد می‌زد: بچه‌ام را دزدیدند، مردم کمکم کنید.

نثاری افزود: به دنبال فریاد‌های زن جوان، موضوع به کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی پایتخت اعلام و تحقیقات برای یافتن کودک ربوده شده آغاز شد. زن جوان در تحقیقات اولیه گفت مدتی قبل، از شوهرم جدا شدم، اما پسرم به نام ماهور را نزد خودم نگه داشتم. در این مدت در بازار دست‌فروشی می‌کردم. روز حادثه دو زن جوان به سراغم آمدند و یک لیوان چای تعارف کردند.

وی گفت: زن جوان بیان کرد که وقتی چای را خوردم در حالی که پسر ۸ ماهه‌ام در آغوشم بود از بازار بزرگ شهرری تا میدان مدرس به راه افتادم و پیاده رفتم، آن دو زن هم کنار من حرکت می‌کردند تا اینکه چند دقیقه بعد احساس کردم دست و پاهایم لمس شد و روی زمین افتادم. در همین حین دو زن جوان که صورت‌هایشان را با ماسک پوشانده بودند، کودکم را از آغوشم بیرون کشیده و متواری شدند.

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به اینکه بعد از اظهارات زن جوان، کارآگاهان جنایی به بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف محل حادثه پرداختند، گفت: در بازبینی دوربین‌ها مشخص شد دو زن جوان با چهره‌هایی ماسک دار به سراغ مادر ماهور رفته و دوربین‌ها نشان می‌داد در لحظه‌ای که زن جوان حواسش نبوده، داخل چای ماده‌ای ریخته و به مادر ماهور دادند بعد از آن هم دوربین‌ها نشان می‌داد کودک ربایان، ماهور را از آغوش مادرش دزدیده و از محل متواری شدند.

نثاری، با اعلام این خبر گفت: از روز حادثه تا کنون ردیابی‌های پلیس برای یافتن کودک ربوده شده ادامه دارد، اما هنوز به نتیجه‌ای نرسیده است؛ بنابراین بازپرس شعبه هشتم دادسرای شهرری با درخواست انتشار تصویر متهم پرونده که یک زن است از مردم خواست چنانچه کسی این فرد را می‌شناسد و یا از محل نگهداری این کودک و از سرنوشت او اطلاع دارد با پلیس ۱۱۰ یا اداره یازدهم پلیس آگاهی پایتخت به شماره ۵۱۰۵۵۵۱۱ تماس بگیرند یا به دادسرای شهرری مراجعه کنند.

 زن بچه دزد را پیدا کنید

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر