تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

دو شهید گمنام صالح شهر گتوند پنج سال است که در غربت بی توجهی مسئولان آرمیده‌اند

شهرداری و شورای اسلامی صالح شهر چرا در رسیدگی به قبور شهدای گمنام صالح شهر کوتاهی می کنند

کد خبر: ۱۲۴۵۴۶
۱۲:۱۹ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰

دو شهید گمنام صالح شهر گتوند پنج سال است که در غربت بی توجهی مسئولان آرمیده‌اند

عدم رسیدگی به مقبره شهدای گمنام صالح شهر گتوند چندین بار از این رسانه انعکاس داده شد ولیکن شهرداری اقدامی انجام نداده است

 

به گزارش دیدار نیوز_ خوزستان|؛ اسفند سال۹۵ قسمتی از فضای سبز ورودی صالح شهر میزبان ۲ شهید گمنام دوران دفاع مقدس شد، و امید می رفت تا محلی که از این پس پیکرهای عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) را در آغوش خود گرفته است،مامن و پناهی برای عاشقان شهدا و محلی برای حضور جوانان و نوجوانان،و برگزاری مراسم های فرهنگی و مذهبی باشد،اما سالها گذشت و قبور شهدای صالح شهر بی هیچ تغییر و مناسب‌سازی رها شد تا به امروز که با وجود وعده و وعیدهای مسئولان قدمی برای توسعه و آبادانی این مکان مقدس برداشته نشده است.

قابل توجه شهرداری و شورای اسلامی، صالح شهر این همه بودجه های میلیاردی برای ساخت بناهای تفریحی و گاهی بی استفاده هزینه می‌شود، اما ساخت و سازورسیدگی به قبور شهدای گمنام صالح شهر باید در خم وچم تائید و تصویبات بماند.

مهمترین درخواست مردم صالح شهر نسبت به شهدای گمنام این شهر، ساخت بنا در خور و رسیدگی به این محل برای استفاده مردم و جوانان از فضای معنوی این مکان است،که می‌تواند به قطب فرهنگی و مذهبی شهر تبدیل شود.

از مسئولان شهرستان گتوند و شهرداری صالح شهر پرسیده می شود، که به چه دلیل در این ۵ سال اقداماتی مناسبی در خصوص ساختظ بارگاه شهدای گمنام صالح شهر صورت نگرفته است، و مسئولین باید در قبال این کم‌کاری پاسخگو باشند.

قانون مهمانی این است که میزبان به بهترین نحو از مهمانان پذیرایی کنند، آن هم اگر مهمانت سفیری باشد (شهید) که از عرش خدا پیام می آورد،تا زنگار دل را بزداید، اما آیاما؛ یعنی آنهایی که مسئولیت دارند، در قبال قبور این شهدای عزیز و یادمان شهدا خوب توانستند میزبانی کنند؟ آیا غربت و مظلومیت و گمنامی که در فضای سبز صالح شهر در سایه مسامحه و تسویف و غفلت و کوتاهی مسئولین محترم مربوط ایجاد شده است شایسته شهدای گمنام است.

در پایان: شهرداری و شورای اسلامی صالح شهر نسبت به قبور شهدای گمنام صالح شهر توجه ویژه داشته باشند، و سریعا با برنامه ریزی و تعیین بودجه های لازم بارگاهی در شان این شهدای عزیز ساخته و تکمیل نمایند؛ و دین خود را به این شهدای گرانقدر ادا کنند.

صالح شهر از توابع شهرستان گتوند؛ دارای ۲۸ شهید و۲ شهید گمنام دوران دفاع مقدس است.

برچسب ها: شهدا خوزستان
ارسال نظرات