تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
دو هفته پس از حمله روسیه به اوکراین

لاوروف برای ملاقات با همتای اوکراینی به ترکیه می‌رود

وزیر امور خارجه روسیه قرار است امروز، چهارشنبه راهی ترکیه شود تا در حاشیه مجمع دیپلماسی آنتالیا با دمیترو کولبا همتای اوکراینی خود دیدار کند.

کد خبر: ۱۲۴۴۷۵
۱۲:۳۵ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۰

لاوروف برای ملاقات با همتای اوکراینی به ترکیه می‌رود

دیدارنیوز: سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه امروز، چهارشنبه نهم مارس ۲۰۲۲ به ترکیه سفر می‌کند تا در حاشیه مجمع دیپلماسی آنتالیا با دمیترو کولبا همتای اوکراینی خود دیدار کند.

این ملاقات که به ابتکار دولت ترکیه و در قالب نشستی سه جانبه با حضور وزرای خارجه کشور‌های یاد شده برگزار می‌شود از آن جهت اهمیت دارد که آقای لاوروف به گفته وزیر خارجه اوکراین پیش‌تر حاضر به دیدار با وی نشده بود.

دمیترو کولبا در این خصوص گفته است که وزیر خارجه روسیه پیش از این در قالب دیدار‌های دو جانبه و یا در چارچوب گفتگو‌های چهار جانبه نرماندی از دیدار با وی اجتناب کرده و حالا که این ملاقات را پذیرفته احتمالا موضوعی تازه برای مطرح کردن دارد.

وی همچنین در پاسخ به احتمال طرح موضوعاتی مرتبط با کریمه و دونباس گفته است که کشورش در شرایطی قرار ندارد که به صرف تن دادن طرف مقابل به گفتگو از چنین موضوعاتی چشم‌پوشی کند.

گفتنی است که نشست سه جانبه وزرای خارجه روسیه، اوکراین و ترکیه قرار است پنجشنبه ۱۰مارس در آنتالیا برگزار شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی