تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
دو هفته پس از حمله روسیه به اوکراین

لاوروف برای ملاقات با همتای اوکراینی به ترکیه می‌رود

وزیر امور خارجه روسیه قرار است امروز، چهارشنبه راهی ترکیه شود تا در حاشیه مجمع دیپلماسی آنتالیا با دمیترو کولبا همتای اوکراینی خود دیدار کند.

کد خبر: ۱۲۴۴۷۵
۱۲:۳۵ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۰

لاوروف برای ملاقات با همتای اوکراینی به ترکیه می‌رود

دیدارنیوز: سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه امروز، چهارشنبه نهم مارس ۲۰۲۲ به ترکیه سفر می‌کند تا در حاشیه مجمع دیپلماسی آنتالیا با دمیترو کولبا همتای اوکراینی خود دیدار کند.

این ملاقات که به ابتکار دولت ترکیه و در قالب نشستی سه جانبه با حضور وزرای خارجه کشور‌های یاد شده برگزار می‌شود از آن جهت اهمیت دارد که آقای لاوروف به گفته وزیر خارجه اوکراین پیش‌تر حاضر به دیدار با وی نشده بود.

دمیترو کولبا در این خصوص گفته است که وزیر خارجه روسیه پیش از این در قالب دیدار‌های دو جانبه و یا در چارچوب گفتگو‌های چهار جانبه نرماندی از دیدار با وی اجتناب کرده و حالا که این ملاقات را پذیرفته احتمالا موضوعی تازه برای مطرح کردن دارد.

وی همچنین در پاسخ به احتمال طرح موضوعاتی مرتبط با کریمه و دونباس گفته است که کشورش در شرایطی قرار ندارد که به صرف تن دادن طرف مقابل به گفتگو از چنین موضوعاتی چشم‌پوشی کند.

گفتنی است که نشست سه جانبه وزرای خارجه روسیه، اوکراین و ترکیه قرار است پنجشنبه ۱۰مارس در آنتالیا برگزار شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی