تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

ارزان‌ترین آیفون اپل رونمایی شد

شرکت اپل در رویداد بهاری خود مدل ارزان قیمت آیفون SE و آی پد ایر و همچنین یک تراشه قدرتمند برای رایانه رومیزی مک استودیو را رونمایی کرد.

کد خبر: ۱۲۴۴۳۵
۰۹:۵۴ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۰

ارزان‌ترین آیفون اپل رونمایی شد

دیدارنیوز ـ اپل قیمت iPhone SE را نسبت به قیمت ۳۹۹ دلار مدل قبلی اندکی افزایش داد و ۴۲۹ دلار اعلام کرد. فروش این مدل از ۱۸ مارس آغاز می‌شود. این مدل یک تراشه A ۱۵ بیونیک دارد که اپل آن را سریعترین تراشه معرفی کرده و یک نمایشگر رتینای ۴.۷ اینچی و دگمه هوم با قابلیت تاچ آی دی (حسگر اثر انگشت) دارد.

تیم کوک، مدیرعامل اپل اعلام کرد عرضه این مدل برای کاربران فعلی ما که آیفون کوچکتری با ارزش زیاد می‌خواهند، مهم است.

اپل در این مراسم تراشه جدیدی به نام M ۱ Ultra معرفی کرد که عملکرد رایانه‌های رومیزی مک را ارتقا می‌دهد. این تراشه با اتصال دو تراشه M ۱ Max ساخته شده و هشت برابر سریعتر از تراشه‌های M ۱ است.

سازنده آیفون همچنین رایانه رومیزی مک استودیو و مونیتور جدیدی به نام استودیو دیسپلی را معرفی کرد که به هر رایانه مکی شامل مک بوک ایر و مک بوک پرو وصل می‌شود. اپل دو مدل مک استودیو را معرفی خواهد کرد که یکی با تراشه M ۱ Max و دیگری با تراشه M ۱ Ultra کار خواهد کرد.

رایانه مک استودیوی مجهز به M ۱ Ultra حدود ۸۰ درصد سریعتر از مک بوک پرو خواهد بود. قیمت مک استودیو با تراشه M ۱ Max از ۱۹۹۹ دلار و با تراشه M ۱ Ultra از ۳۹۹۹ دلار آغاز می‌شود. قیمت نمایشگر استودیو دیسپلی ۱۵۹۹ دلار است.

ارزش سهام اپل روز سه شنبه در ابتدای مراسم معرفی محصولات جدید تا حدود ۱۶۳ دلار صعود کرد و پس از خاتمه این مراسم که شگفتی زیادی به همراه نداشت، به حدود ۱۵۹ دلار کاهش پیدا کرد و معاملات سه شنبه را با اندکی کاهش به پایان رساند.

در این مراسم کوک هیچ اشاره‌ای به جنگ در اوکراین نکرد. اپل اول مارس اعلام کرد فروش همه محصولاتش در روسیه را در واکنش به حمله نظامی این کشور به اوکراین متوقف کرده است. اپلیکیشن‌هایی رسانه‌های دولتی آر تی نیوز و اسپوتنیک نیوز روسیه دیگر برای دانلود از فروشگاه اپ استور در خارج از روسیه موجود نیستند.

آی پد ایر برای نخستین بار در دو سال گذشته با طراحی جدید، اتصال ۵ G و چیپ ست سریعتر M ۱ به روز شد و قیمت آن از ۵۹۹ دلار آغاز می‌شود و از ۱۸ مارس به بازار عرضه خواهد شد. آی پد ایر جدید همچنین یک دوربین جلویی ۱۲ مگاپیکسلی دارد.

قابلیت اتصال ۵ G بخش بزرگی از توجه اپل برای مدل‌های گران قیمت محصولات پرچمدارش بوده است، زیرا مشتریان به دنبال دستگاه‌های قدرتمندی با اتصال بهتر هستند. آیفون ۱۳ آنتن ۵ G سفارشی و قطعات رادیویی برای سرعت سریعتر دارد. اکنون مدل ارزانتر SE به اتصال ۵ G مجهز شده است که می‌تواند مشتریان حساس به قیمت را به خرید گوشی جدید تشویق کند.

بر اساس گزارش رویترز، موسسه تحقیقاتی IDC آمریکا، ژاپن و اروپای غربی را بازار‌های اصلی فروش آیفون SE در سال‌های اخیر معرفی کرده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: گوشی تلفن همراه
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان