تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

صعود قیمت نفت مهارناپذیر ماند

قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی تحت تاثیر ممنوعیت واردات نفت روسیه به آمریکا و برنامه روسیه برای توقف واردات از روسیه تا پایان امسال، افزایش یافت.

کد خبر: ۱۲۴۴۳۳
۰۹:۴۸ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۰

صعود قیمت نفت مهارناپذیر ماند

دیدارنیوز ـ بهای معاملات نفت برنت دو دلار و ۱۷ سنت معادل ۱.۷ درصد افزایش یافت و به ۱۳۰ دلار و ۱۵ سنت در هر بشکه رسید. این شاخص روز گذشته ۳.۹ درصد افزایش داشت.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با یک دلار و ۵۷ سنت معادل ۱.۳ درصد افزایش، به ۱۲۵ دلار و ۲۷ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز سه شنبه ۳.۶ درصد افزایش داشت.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه ممنوعیت واردات نفت خام و فرآورده‌های نفتی روسیه را به تلافی حمله مسکو به اوکراین اعلام کرد. انگلیس اندکی بعد از اظهارات بایدن، اعلام کرد واردات نفت و فرآورده‌های نفتی روسیه را تا پایان سال ۲۰۲۲ متوقف می‌کند.

قیمت‌های نفت از زمان حمله روسیه به اوکراین، بیش از ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده اند. به گفته تحلیلگران، نگرانی‌ها نسبت به اختلال عرضه نفت در بحبوحه تشدید تحریم‌ها علیه مسکو، خرید نفت را افزایش داده است.

هیرویوکی کیکوکاوا، مدیر جهانی تحقیقات شرکت نیسان سکیوریتیز گفت: علاوه بر تاثیر تصمیمات آمریکا و انگلیس، نگرانی‌ها از اختلالات بیشتر عرضه روسیه به دلیل تشدید تحریم‌ها علیه مسکو، باعث موج تازه‌ای از خرید شد. اما اوج قیمت روز دوشنبه احتمالا سقف قیمت نفت در کوتاه مدت خواهد بود، زیرا انتظار می‌رود خرید سفته‌ای به زودی متوقف شود و کشور‌ها در نیمکره شمالی به فصل بهار نزدیک می‌شوند که تقاضا برای سوخت را کاهش می‌دهد.

قیمت نفت روز دوشنبه به بالاترین حد از ژوئیه سال ۲۰۰۸ صعود کرده بود و نفت برنت به مرز ۱۳۹ دلار و ۱۳ سنت و وست تگزاس اینترمدیت به ۱۳۰ دلار و ۵۰ سنت رسیده بود.

آهسته شدن مذاکرات میان ایران و قدرت‌های جهانی هم از دیگر عوامل افزایش قیمت‌های نفت بوده است.

تحلیلگران شرکت ریستاد انرژی روز سه شنبه پیش بینی کردند در صورت ممنوعیت واردات نفت روسیه از سوی اروپا و آمریکا، قیمت‌های نفت می‌تواند تا مرز ۲۰۰ دلار در هر بشکه صعود کند.

با این حال مدیران ارشد صنعت انرژی هشدار دادند قیمت‌های نفت که به قله ۱۴ ساله صعود کرده بودند، ممکن است تقاضا برای سوخت در دوران پساکرونا را کاهش دهند، زیرا مصرف کنندگان به افزایش قیمت‌ها در جایگاه‌های سوخت و قیمت‌های برق واکنش نشان داده و هزینه و سفرهایشان را کمتر می‌کنند.

امین ناصر، مدیرعامل آرامکوی سعودی اعلام کرد وضعیت تراژیکی که در اوکراین در جریان است، بحران انرژی جهانی را وخیم‌تر می‌کند. اظهارات ناصر که در کنفرانس انرژی سراویک در هیوستون آمریکا صحبت کرد، منعکس کننده اظهارات سایر مدیران انرژی است که می‌گویند این بحران سیگنال‌های مختلفی که از سوی سیاستگذاران در بحبوحه گذار به سوی انرژی‌های پاک به صنعت نفت و گاز داده شد را نمایان کرد.

مدیرعامل آرامکو هشدار داد: در حالی که سرمایه گذاری‌های نفت و گاز مایوس کننده هستند، تقاضا‌هایی از صنعت ما برای افزایش تولید وجود دارد. ظرفیت تولید موجود برای جبران کمبود عرضه نفت محدود است و حدود دو میلیون بشکه در روز معادل دو درصد از تقاضای جهانی ظرفیت مازاد تولید وجود دارد.

بر اساس گزارش رویترز، آمار موسسه امریکن پترولیوم نشان داد ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به چهارم مارس، به میزان ۲.۸ میلیون بشکه افزایش پیدا کرده است در حالی که تحلیلگران کاهش این ذخایر را پیش بینی کرده بودند. آمار رسمی بعدازظهر روز جاری از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: قیمت نفت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی