تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

ما خواهان دلجویی از داریوش مهرجویی و رفع موانع اکران نوروزی «لامینور» هستیم

انجمن منتقدان و نویسندگان آثار سینمایی ایران در بیانیه‌ای اعلام کرد خواهان دلجویی از داریوش مهرجویی و رفع موانع اکران نوروزی «لامینور» است.

کد خبر: ۱۲۴۳۸۸
۱۵:۲۳ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰

ما خواهان دلجویی از داریوش مهرجویی و رفع موانع اکران نوروزی لامینور هستیم

دیدارنیوز ـ در ادامه واکنش‌های صنفی به اعتراض داریوش مهرجویی، انجمن منتقدان و نویسندگان آثار سینمایی ایران نیز در این مورد بیانیه داد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

«انتشار و دیدن ویدئویی از استاد داریوش مهرجویی در اعتراض به حذف اکران نوروزی فیلم «لامینور» قلب هر انسان هنردوستی را به درد می‌آورد. فیلمسازی بزرگ که تاریخ سینمای ایران وامدار او و میراث ماندگارش است در فشار دستگاه ممیزی، حق بدیهی خود را طلب می‌کند.

مهرجویی از پیشگامان اندیشمند موج نوی سینمای ایران و جریان‌ساز سینمای آبرومند سال‌های پس از انقلاب است و این برخورد‌های شرم‌آور با سینماگر ارزشمند و فرهیخته ۸۲ ساله هرگز در شان نظام فرهنگی ما نبوده و نیست.

مدیران سینما!
عرصه را بر فیلمسازان و بزرگان سینمای ایران تنگ نکنید که چنین از خشم بر خود بلرزند! این داستان‌ها عاقبت خوشی ندارد.

آقایان!
عرصه فرهنگ و هنر، زمینه گفتگو و تعامل و مدارا و گشودگی است نه صحنه خشم و خودنمایی سلیقه‌های نازل و اثبات‌نشده. کسانی که سبب‌ساز این آشفتگی‌ها و آزار بی‌دلیل هنرمندان می‌شوند، قطعا از جنس فرهنگ نیستند و حافظه جمعی ما عملکرد شرم‌آور اینان را رصد می‌کند و خواهان برچیدن بساط نابلدهاست.

انجمن منتقدان و نویسندگان آثار سینمایی ایران که همواره رسالت خود را حمایت و دفاع از هویت و حریت سینماگران این کشور می‌داند، اعتراض صریح خود را به این روش‌ها اعلام می‌دارد و در کنار سینماگران عزیز این سرزمین است.

آقایان!
فرصت تجدید نظر در رای بد، برای چنین روز‌هایی گذاشته شده است. ما خواهان دلجویی از استاد مهرجویی و رسیدگی به رفع موانع فیلم «لامینور» و اکران نوروزی آن هستیم. وقتی فیلمنامه یا فیلمی به طور کامل وارد شورا‌های پروانه ساخت یا نمایش می‌شود و با مهر تایید و موافقت از شورا بیرون می‌آید، برای تمدید زمان آن دیگر هیچ نیازی به تشکیل دوباره شورا نیست و این داستان محلی از اعراب ندارد.

انجمن منتقدان و نویسندگان آثار سینمایی ایران درباره این روند سیاست‌گذاری‌ها و شیوه‌های نظارتی و نحوه تعامل مدیران سینمایی با سینماگران، نگران است و هشدار می‌دهد.

اکنون شایسته است با اعطای اکران نوروزی به فیلمِ یکی از عزیزترین طلایه‌داران سینمای پیشروی ایران، قدمی مثبت بردارید و «لامینور» را با افتخار اکران کنید و نقد را به منتقدان واگذارید.»

برچسب ها: سینمای ایران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
سینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۸
0
0
لعنت بر سازمان سینمایی و وزارت ارشاد. لعنت بر فرومایگان عقب افتاده و مرتجع هایی که بر صندلی قدرت نشسته اند و برای فرهنگ تاریخ هنر این سرزمین تصمیم میگیرن .... متاسفانه ویدیو صحبت های داریوش مهرجویی در اعتراض بقدری دردناک بود که نتونستم سی ثانیه بیشتر ببینم قلبم آتش گرفت
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی