تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

آمریکا و ۱۰ کشور آزمایش موشک بالستیک کره‌شمالی را محکوم کردند

نمایندگان ۱۰ کشور سازمان ملل و همچنین کره جنوبی از سایر اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستند تا یک صدا آزمایش موشک بالستیک کره شمالی را محکوم کنند.

کد خبر: ۱۲۴۳۵۲
۱۳:۳۲ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰

آمریکا و ۱۰ کشور آزمایش موشک بالستیک کره‌شمالی را محکوم کردند

دیدارنیوز: آمریکا و ۱۰ کشور دیگر از جمله ۹ کشور عضور شورای امنیت سازمان ملل، آزمایش موشک بالستیک کره شمالی را محکوم کردند و این اقدام را "بی‌ثبات‌کننده" خواندند و اعلام کردند که این حرکت کره شمالی بیانگر نقض قطعنامه‌های شورای امنیت است.

به نقل از خبرگزاری یونهاپ، نمایندگان ۱۰ کشور سازمان ملل و همچنین کره جنوبی از سایر اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستند تا یک صدا آزمایش موشک بالستیک کره شمالی را محکوم کنند.

آن‌ها بیانیه‌ای مشترک صادر کردند و آن را به لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل تحویل دادند.

در این بیانیه آمده است: ما امروز در محکومیت پرتاب موشک بالستیک "جمهوری دموکراتیک خلق کره" که در تاریخ ۵ مارس اتفاق افتاد، متحد هستیم. مانند ۱۰ پرتاب موشک بالستیک دیگر از ابتدای سال میلادی، این اقدام کره شمالی قطعنامه‌های متعددی از شورای امنیت را نقض کرده است.

"جمهوری دموکراتیک خلق کره" (DPRK) نام رسمی کره شمالی است.

این بیانیه مشترک پس از آن صادر شد که شورای امنیت سازمان ملل متحد جلسه‌ای را پشت در‌های بسته برای بررسی آخرین پرتاب موشک کره شمالی برگزار کرد. گزارش قبلی حاکی از آن بود که این شورا به دلیل مخالفت چین، در صدور بیانیه رسمی درخصوص کره شمالی شکست خورده است.

این بیانیه مشترک متذکر شده است: در حالی که کره شمالی اقدامات "بی‌ثبات‌کننده" خود را تشدید می‌کند، شورای امنیت سازمان ملل به سکوت خود ادامه می‌دهد. هر پرتاب موشک بالستیک توسط کره شمالی باعث می‌شود که خود شورای امنیت سازمان ملل متحد اعتبارش را درخصوص رسیدگی به این وضعیت از دست بدهد. ما از همه اعضای این شورا می‌خواهیم تا یک صدا این اقدامات "خطرناک و غیرقانونی" کره شمالی را محکوم کنند.

دیپلمات‌های ۱۱ کشور از جمله کره جنوبی نیز بر تعهد خود برای تعامل با کره شمالی تاکید کردند.

آن‌ها اعلام کردند: ما از پیونگ‌یانگ می‌خواهیم تا نسبت به مذاکره و تعامل با آمریکا واکنش مثبت از خود نشان دهد. ما از کره شمالی می‌خواهیم تا به جای استفاده از "اقدامات بی‌ثبات‌کننده"، از مسیر "گفتگو" استفاده کند.

این ۱۱ کشور شامل آلبانی، استرالیا، برزیل، انگلیس، فرانسه، ایرلند، ژاپن، نیوزیلند و نروژ بود. کره جنوبی در حال حاضر عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد نیست.

کره‌جنوبی از کره‌شمالی خواست تا به تعهدات بین‌المللی پایبند باشد
در بحبوحه گزارش‌ها مبنی بر ادامه فعالیت‌های کره شمالی در مجتمع هسته‌ای یونگ‌بیون، وزارت اتحاد کره جنوبی امروز (سه‌شنبه) از کره شمالی خواست به توافقاتی که با جامعه بین‌المللی برای خلع سلاح هسته‌ای شبه جزیره کره منعقد کرده است، پایبند بماند.

رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه عنوان داشت که تیم نظارتی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشانه‌هایی از فعالیت راکتور ۵ مگاواتی در مجتمع شمالی پیونگ‌یانگ را مشاهده کرده و این اقدام را "عمیقا تاسف‌بار" خوانده است.

یکی از مقامات رسمی در وزارت اتحاد کره جنوبی به خبرنگاران گفت: دولت کره جنوبی در هماهنگی نزدیک با کشور‌ها و آژانس‌های مربوطه از جمله آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و آمریکا به نظارت بر فعالیت‌های هسته‌ای و موشکی کره شمالی ادامه می‌دهد.

این مقام رسمی از اظهارنظر بیشتر در مورد "مسائل اطلاعاتی" خودداری کرد، اما افزود که هیچ فعالیت عمده‌ای که در خور توجه باشد، نبوده است. این مقام افزود: ما از کره شمالی می‌خواهیم تا نسبت به توافقنامه‌هایی که با جامعه بین‌المللی و کره جنوبی درخصوص خلع سلاح هسته‌ای کامل شبه جزیره کره امضا کرده است، پایبند بماند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کره شمالی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان