تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

هجوم ادامه‌دار مردم به جاده‌ها در آستانه نوروز

سفر‌های جاده‌ای مردم در هفته گذشته باز هم نسبت به هفته قبل از آن افزایش یافت که نشان می‌دهد، تردد‌های بین‌استانی در فاصله دو هفته مانده به سال نودر حال اوج گیری است.

کد خبر: ۱۲۳۸۶۴
۰۸:۵۶ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

هجوم ادامه‌دار مردم به جاده‌ها در آستانه نوروز

دیدارنیوز ـ سفر‌های جاده‌ای مردم در هفته‌ای که گذشت در شرایطی که هر روز شاهد بیشتر شدن تعداد شهر‌های قرمز کرونایی و جولان ویروس امیکرون در کشور بودیم، تغییر محسوسی را نسبت به هفته قبل از آن تجربه کرد.

هجوم ادامه‌دار مردم به جاده‌ها در آستانه نوروز

چرا که بر اساس تازه‌ترین آمار‌های منتشر شده از سوی مرکز مدیریت راه‌های کشور درباره وضعیت تردد وسایل نقلیه مختلف در بازه زمانی ششم تا ۱۲ اسفند ماه، به صورت متوسط یک میلیون و ۸۶۸ هزار و ۵۱۳ وسیله نقلیه در هر روز در محور‌های مواصلاتی کشور تردد کردند که نسبت به هفته قبل از آن افزایش ۱۰ درصدی را تجربه کرد و در قیاس با به هفته مشابه سال گذشته رشد چهار درصدی داشت.

همچنین در این بازه زمانی بیش از هشت میلیون و ۲۰۰ هزار وسیله نقلیه با پلاک یکتا تردد کردند که گرچه آمار‌ها نسبت به هفته قبل از نظر تعداد پلاک‌های یکتا با کاهش قابل توجهی نسبت به هفته قبل از این بررسی همراه بود، اما تعداد تردد و سفر همین تعداد خودرو نسبت به هفته گذشته بیشتر شده است. همچنین مانند هفته‌های گذشته خودرو‌های شخصی با پلاک استان‌های تهران و البرز با سهمی بیش از ۲۵ درصدی در صدر قرار دارند.

هجوم ادامه‌دار مردم به جاده‌ها در آستانه نوروز

تردد ورود و خروج و سفر‌های جاده‌ای مردم با خودرو‌های شخصی‌شان در همه استان‌های کشور با افزایش مواجه شده و در استان‌های خوزستان با ۴۹ درصد، گیلان با ۴۴ درصد و مازندران با ۳۴ درصد بیشترین افزایش را نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته داشته است.

هجوم ادامه‌دار مردم به جاده‌ها در آستانه نوروز

سفر‌های جاده‌ای در این بازه زمانی نسبت به هفته گذشته تنها در استان کهکیلویه و بویر احمد آن هم با کاهش سه درصدی روند نزولی داشته و در استان چهار محال و بختیاری بدون تغییر مانده است، اما در بقیه استان‌های کشور روند افزایشی را تجربه کرد. به گونه‌ای که تردد‌های بین استانی در بازه زمانی ششم اسفند ماه تا ۱۲ اسفند ماه در زنجان، کردستان، و آذربایجان غربی به ترتیب با ۱۸ درصد، ۱۷ درصد و ۱۰ درصد رشد، بیشترین افزایش سفر‌های را داشتند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی