تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.

۴هزار سری جهیزیه به نوعروسان خوزستانی اهدا شد

مدیرکل کمیته امداد خوزستان از اهدای ۴هزار سری جهیزیه به نوعروسان استان خبر داد و گفت: شعار جشن نیکوکاری امسال عیدی برای همه است.

کد خبر: ۱۲۳۸۰۹
۱۲:۴۶ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۰

۴هزار سری جهیزیه به نوعروسان خوزستانی اهدا شد

به گزارش دیدارنیوزخوزستان، جمال شیبه در نشست خبری جشن ملی نیکوکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) با تبریک بعثت حضرت نبی مکرم اسلام(ص) اظهار داشت: همه مسئولان باید خدمات و کارهای ارزشمندی را که در 42 سال عمر انقلاب صورت گرفته است به مردم بگویند.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان با اشاره به شرح وظایف‌ این نهاد بیان داشت: نهال کمیته امداد به‌دست مقدس امام خمینی(ره) کاشته شد و خدمات این نهاد تنها محدود به مستمری نیست.

شیبه با بیان اینکه اولویت اصلی کمیته امداد در سال جاری توانمندسازی خانواده‌ها است عنوان داشت: تعهد ما در سال اخیر 14 هزار فرصت شغلی بود که به‌صورت کامل محقق شد این مشاغل در چند حوزه مختلف از جمله کاریابی،  مشاغل خانگی، خوداشتغالی و راهبری شغلی تحقق پیدا کردند.

وی افزود: در زمینه کمک به ازدواج نوعروسان و تازه‌دامادهای تحت پوشش کمیته امداد حدود 4هزار جهیزیه را توزیع کردیم و تا امروز هیچ نوعروس و تازه‌داماد پشت‌نوبتی نداریم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) ادامه داد: در سالی که گذشت یک‌هزار و 500 واحد مسکونی را افتتاح کردیم و ساخت 3هزار واحد مسکونی را برای سال 1401 در دستورکار داریم.

شیبه تصریح کرد: با مشارکت مرکز برای نخستین بار در کمیته امداد امام خمینی خوزستان در تابستان امسال 3 هزار کولر گازی توزیع کردیم.

وی راجع به شعار امسال جشن نیکوکاری ابراز داشت: شعار جشن نیکوکاری امسال عیدی برای همه است؛ این جشن از 14 اسفند تا 21 اسفند برگزار می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان گفت: در سال جاری اولویت ما پرداخت الکترونیکی است که مردم می‌توانند از این طریق کمک‌های خود را ارسال کنند.

شیبه اظهار داشت: سال گذشته در جشن نیکوکاری مردم 33 میلیارد تومان کمک کردند و هدف‌گذاری امسال 42 میلیارد تومان است.


منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی