تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
پس از آمریکا، ژاپن و کشورهای اروپایی

سوئیس «بی‌طرف» هم روسیه را تحریم می‌کند؟

پس از حمله نظامی روسیه به اوکراین که تقریبا تمام کشورهای جهان را تحت تاثیر اقدام پوتین قرار داده، رئیس جمهوری سوئیس اعلام کرد که ممکن است سوئیس بی‌طرف از اتحادیه اروپا پیروی کرده و روسیه را تحریم کند.

کد خبر: ۱۲۳۴۸۴
۰۸:۵۹ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰

سوئیس «بی‌طرف» هم روسیه را تحریم می‌کند؟

دیدارنیوز: رئیس جمهوری سوئیس گفت، بسیار محتمل است که سوئیس بی‌طرف امروز (دوشنبه) از اتحادیه اروپا پیروی کرده و دارایی‌های روسیه را مسدود و این کشور را تحریم کند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، ایگناسیو کاسیس رئیس جمهوری سوئیس در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیونی RTS گفت، هفت عضو شورای فدرال کشور امروز دیدار می‌کنند و به بررسی توصیه‌های ارائه شده از سوی وزارتخانه‌های دارایی و اقتصاد می‌پردازند.

وی در پاسخ به اینکه آیا سوئیس که به عنوان مرکز مالی و قطب تجاری معروف است از اتحادیه اروپا در مسدودسازی دارایی‌های روسیه پیروی می‌کند یا خیر، گفت: بسیار محتمل است که دولت امروز در این باره تصمیم بگیرد؛ اما من نمی‌توانم در حال حاضر تصمیمی را پیش بینی کنم.

کاسیس همچنین افزود، بی‌طرفی سوئیس باید حفظ شود و این کشور آماده است در صورتیکه مقام‌های روسیه و اوکراین در بلاروس موفق نشوند، پیشنهاد میانجی‌گری را به آن‌ها بدهد.

سوئیس مسیر پر فراز و نشیبی را بین نشان دادن همبستگی با غرب و حفظ بی‌طرفی سنتی خود طی کرده است به طوریکه به گفته دولت این کشور، می‌تواند آن را به یک میانجی بالقوه تبدیل کند.

اما این کشور با فشار فزاینده‌ای مواجه است تا آشکارا در کنار غرب علیه مسکو قرار گیرد و تحریم‌های تنبیهی اتحادیه اروپا را تصویب کند. دولت این کشور تاکنون تنها گفته که اجازه نخواهد داد سوئیس به عنوان بستری برای دور زدن تحریم‌های اتحادیه اروپا مورد استفاده قرار گیرد.

روز شنبه حدود ۲۰ هزار تن در بزرگترین راهپیمایی صلح آمیز در طول چندین دهه در برن، پایتخت گردهم آمدند تا از اوکراین حمایت کنند و برخی هم از سیاست احتیاطی دولت سوئیس خشمگین بودند.

کاسیس همچنین روز یکشنبه گفته بود، اوکراینی‌هایی که از جنگ در این کشور می‌گریزند در سوئیس مورد استقبال قرار می‌گیرند.

همچنین وزیر دادگستری سوئیس با بیان اینکه کشورش آماده پذیرش کسانی است که نیاز به حمایت دارند و همچنین از کشور‌های همسایه آسیب دیده نیز حمایت می‌کند، افزود: ما مردم را فراموش نمی‌کنیم و به حال خود وا نمی‌گذاریم.

دولت سوئیس اخیرا فهرست نظارتی خود را اصلاح کرد که شامل ۳۶۳ فرد و چهار شرکتی می‌شود که اتحادیه اروپا برای مجازات مسکو در فهرست تحریم‌های خود قرار داده است.

داده‌های بانک ملی سوئیس نشان می‌دهد، روسیه قریب به ۱۱.۲۴ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۰ در سوئیس داشت.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر