تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران ایران

مصوبه عرضه مستقیم گوشت گرم بر روی کاغذ ماند/ با مازاد دام مواجهیم

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران ایران گفت: قرار بود گوشت گرم گوساله به صورت مستقیم به مصرف کنندگان با قیمت هر کیلو ۱۴۰ هزار تومان عرضه شود، ولی هنوز این اتفاق نیفتاده و مصوبه آن فقط روی کاغذ باقی ماند.

کد خبر: ۱۲۳۴۴۸
۱۵:۱۳ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰

مصوبه عرضه مستقیم گوشت گرم بر روی کاغذ ماند

دیدارنیوز ـ احمد مقدسی با بیان اینکه بار‌ها و بار‌ها اعلام کردیم افزایش قیمت گوشت برنامه مافیای گوشت و عده‌ای دلال برای واردات گوشت بود، گفت: این افراد صادرات را بهانه گرانی گوشت کردند در حالی که صادرات هیچ تاثیر بر قیمت دام زنده نگذاشت.

وی ادامه داد: از دولت درخواست کردیم که به دلیل مازاد دام در کشور هم ذخایر داخلی را از این محل تامین کند و هم اجازه صادرات دهند که متاسفانه صادرات متوقف شد.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران ایران اضافه کرد: قرار است شرکت پشتیبانی امور دام، دام زنده را از دامدار با قیمت هر کیلو ۵۹ هزار تومان خریداری و ذخیره سازی کند، ولی روند خرید و کشتار بسیار کند است، زیرا این گوشت‌ها باید بسته‌بندی و منجمد شوند که متاسفانه در کشتار دام و بسته‌بندی گوشت در کشور ضعف‌هایی داریم.

وی تصریح کرد: از شرکت پشتیبانی امور دام درخواست کردیم که امکان عرضه مستقیم گوشت گرم را فراهم سازند. یعنی قرار بود گوشت گرم گوساله در میادین مستقیما به مصرف کننده با قیمت هر کیلو ۱۴۰ هزار تومان عرضه شود، ولی این موضوع فقط در حد مصوبه و بر روز کاغذ ماند و تا به امروز نیز عرضه مستقیم گوشت گرم گوساله اتفاق نیفتاده است.

مقدسی در پایان گفت: به اندازه کافی دام و گوشت در کشور داریم. مردم هیچ نگرانی‌ای در خصوص تامین گوشت برای شب عید نداشته باشند. با افزایش تقاضا هم هیچ مشکلی ایجاد نخواهد شد. دامداران تا پایان سال دام را گران نخواهند کرد. البته اگر دلالان وارد بازار شوند و دولت نظارت نکند قیمت گوشت قابل پیش‌بینی نخواهد بود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: قیمت گوشت قرمز
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر