تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه

مردم گزارش کلاهبرداری پیامکی را به شماره ۰۹۶۳۸۰ اعلام کنند

مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم معاونت اجتماعی و پیشگیری قوه قضاییه درباره پیامک‌های جعلی به قصد کلاهبرداری گفت: شهروندان در صورت مواجهه با این نوع کلاهبرداری به شماره ۰۹۶۳۸۰ پلیس فتا گزارش دهند تا حساب بانکی کلاهبرداران که پول‌ها را به آن انتقال می‌دهند، مسدود شود.

کد خبر: ۱۲۳۲۵۵
۱۲:۴۱ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰

مردم گزارش کلاهبرداری پیامکی را به شماره ۰۹۶۳۸۰ اعلام کنند

دیدارنیوز ـ به گزارش معاونت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، حسین پورمند افزود: کلاهبرداران با سواستفاده از ارتباط قوه قضاییه با مردم از طریق سامانه‌هایی مانند ثنا اقدام به ارسال پیامک‌هایی جعلی به کاربران تلفن همراه می‌کنند و از آن‌ها می‌خواهند وارد لینک انتهای پیامک شوند. این لینک کاربر را به درگاه پرداخت الکترونیکی هدایت می‌کند و در ازای مبلغ ناچیز رمز دوم را می‌خواهد که معمولا در بار اول رمز را قبول نمی‌کند و می‌گوید اشتباه است. درصورتی که رمز دوم کاربر اشتباه نیست و کلاهبردار با این کار زمان می‌خرد تا بتواند از حساب قربانی پول خارج کند.

وی به مشخصه‌های کلاهبردار اشاره کرد و اظهار داشت: پیامک جعلی دو مشخصه مهم دارد؛ ابتدا اینکه این پیامک‌ها با سر شماره معمولی ارسال می‌شود و دیگر مشخصه لینک موجود در پیامک است. کلاهبرداران برای ارتکاب جرم زمینه‌های آن را فراهم می‌کنند. آن‌ها معمولا افراد باهوشی هستند که با برنامه‌ریزی اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

پورمند درباره تفاوت بین سارق و کلاهبردار گفت: سارق، پنهانی مال مردم را از آن‌ها می‌رباید، ولی کلاهبردار با برنامه‌ریزی باعث می‌شود مردم مال و اموال خود را در اختیار کلاهبردار بگذارند.

مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم معاونت اجتماعی و پیشگیری تاکید کرد: شهروندان باید بدانند تنها سرشماره پیامک‌های قوه قضاییه Adliran و برای پلیس فتا police Fata است همچنین سامانه‌ای که در پیامک‌های قوه قضاییه برای ارجاع معرفی می‌شود، سامانه ثنا است.

تنها سرشماره پیامک‌های قوه قضاییه Adliran و برای پلیس فتا police Fata است همچنین تنها سامانه‌ای که در پیامک‌های قوه قضاییه برای ارجاع معرفی می‌شود، سامانه ثنا است.

وی اظهارداشت: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با همکاری و هم‌افزایی پلیس فتا و رسانه توانست رشد این نوع کلاهبرداری را کنترل و کاهش دهد و جامعه را نسبت به آن آگاه کند.

پورمند خاطرنشان کرد: جرم زاییده اجتماع است و برای ایمن کردن جامعه باید قانون‌گذار، رسانه و دستگاه‌های ذیربط وظایف خود را انجام دهند تا جامعه نسبت به جرم ایمن شود و آرامش در حد استاندارد به‌وجود آید.

مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم معاونت اجتماعی و پیشگیری درباره نقش ارتقا آگاهی‌های عمومی در مواجهه با جرم افزود: در ارتقا آگاهی‌های عمومی و آموزش‌های حقوقی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، رسانه‌ها و سایر دستگاه سهم دارند همچنین مسئولیت اجتماعی آحاد جامعه مسئله مهمی است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی