تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

وضعیت بارش و دمای هوای تهران در بهار ۱۴۰۱

معاون اداره کل هواشناسی استان تهران گفت: متوسط دما طی سه ماه آینده حدود ۰.۵ تا ۱ درجه سلسیوس بیشتر از نرمال برآورد شده است.

کد خبر: ۱۲۳۲۵۲
۱۲:۳۳ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰

وضعیت بارش و دمای هوای تهران در بهار ۱۴۰۱

دیدارنیوز ـ مازیار غلامی درباره پیش‌بینی وضعیت بارش و دما در سه ماه آینده اظهار کرد:جدیدترین خروجی‌های مدل‌های پیش‌بینی فصلی بیانگر آن است که متوسط بارش طی سه ماه آینده استان تهران در نواحی شمالی در حد نرمال و در نیمه جنوبی استان کمتر از نرمال باشد. به‌طور کلی به نظر می‌رسد که متوسط بارش استان تمایل به کمتر از نرمال داشته باشد.

وی ادامه داد: متوسط دما طی سه ماه آینده حدود ۰.۵ تا ۱ درجه سلسیوس بیشتر از نرمال برآورد شده است. این شرایط سبب می‌شود تا با توجه به کاهش بارش انباشته شده از پاییز و پیش‌بینی افزایش نسبی دما طی سه ماه آینده، لزوم مدیریت منابع آب و مدیریت مصرف آب بیش از پیش احساس شود.

معاون اداره کل هواشناسی استان تهران تاکید کرد: پیش‌بینی‌های فصلی ابتدای هر ماه به‌روزرسانی می‌شوند و درستی پیش‌بینی فصلی بارش و دما معمولا بین ۶۵ تا ۷۰ درصد است.

غلامی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره تحلیل نوسان دمای هوا استان تهران در بهمن ماه ۱۴۰۰ گفت: میانگین ماهانه دما در این ماه ۲.۸ درجه سلسیوس بود که در مقایسه با بلندمدت، ۰.۲ درجه سلسیوس افزایش داشت این در حالیست که متوسط حداقل دما در این ماه نسبت به بلند مدت ۰.۵ درجه سلسیوس کاهش یافت، اما متوسط بیشینه دما حدود یک درجه سلسیوس افزایش داشت.

وی افزود: ورامین با متوسط دما ۷ درجه سلسیوس و فیروزکوه با متوسط دما ۲.۲ - درجه سلسیوس به‌ترتیب بیشترین و کمترین مقادیر متوسط دما را به خود اختصاص دادند. بررسی آماری مقادیر بارش ثبت شده در ایستگاه‌های هواشناسی استان نیز بیانگر آن است که مقدار بارش پهنه‌ای در سطح استان ۲۱.۸ میلی متر و در مقایسه با بلند مدت حدود ۴۶ درصد کمتر بود.

غلامی در پایان درباره میزان بارش برف و باران از ابتدای سال زراعی تصریح کرد: مقدار بارش استان تهران از ابتدای سال زراعی (مهر ۱۴۰۰) تا (۴ اسفند ۱۴۰۰)، ۱۰۹ میلی متر بوده که در مقایسه با بلند مدت حدود ۲۹ درصد کاهش یافته است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی