تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

اعتراض شدید نمایندگان مجلس به احتمال معرفی «ویسه» برای وزارت صنعت

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: نمایندگان مجلس اعتراض خود درباره احتمال معرفی «رضا ویسه» برای وزارت صنعت، معدن و تجارت را به گوش دولتی‌ها رسانده‌اند.

کد خبر: ۱۲۳۰۵
۱۳:۰۶ - ۲۳ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - نادر قاضی پور  با تأکید بر ضرورت معرفی هرچه سریع‌تر وزرای کار و اقتصاد از سوی دولت، اظهار داشت: جای تاسف است که دو وزارتخانه بزرگ کشور یعنی کار، تعاون و رفاه اجتماعی و اقتصاد و امور دارایی وزیر ندارند.

وی با انتقاد از رویه دولت در معرفی وزرا ادامه داد: انتظار ما این بود که رئیس جمهور یا حداقل معاونان وی پیش از معرفی رسمی وزرا، با کمیسیون‌های تخصصی مجلس جلسه‌ای‌ می‌گذاشتند و با هماهنگی‌های لازم، نظر مجلس را هم درباره گزینه‌های پیشنهادی خود جویا می‌شدند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با تاکید بر اینکه ما باید به دولت کمک کنیم تا مشکلات عدیده پیش روی کشور را حل و فصل کند، تصریح کرد: رئیس جمهور باید افرادی کارآمد، باسابقه و پاکدست را برای این وزارتخانه ها به مجلس معرفی کند و این افراد باید در وهله اول روحیه مبارزه با مفاسد اقتصادی را داشته باشند.

قاضی پور با تأکید بر ضرورت معرفی افرادی متخصص برای وزارتخانه‌های کار و اقتصاد، بیان کرد: این وزرا نباید مانند وزرای گذشته باشند که پس از رأی اعتماد به مجلس پشت کنند، بلکه باید همواره مجلس را در رأس امور بدانند و با نمایندگان مشورت کنند.

نماینده مردم ارومیه در واکنش به احتمال معرفی رضا ویسه برای وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: از زمانی که بحث احتمال معرفی این فرد برای وزارتخانه مذکور مطرح شد، اکثریت نمایندگان مجلس مخالفت خود را به معاونان رئیس جمهور اعلام کرده‌اند.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا شائبه دوتابعیتی بودن ویسه منجر به مخالفت نمایندگان با معرفی وی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت شده است، تصریح کرد: بیشتر از آنکه مسائل سیاسی درباره این شخص مدنظر نمایندگان باشد، عملکرد نامطلوب این فرد در صنعت خودروسازی مدنظر ما بوده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد: علی‌رغم آنکه دولت با مجلس برای معرفی وزرای خود مشورتی نکرده است اما نمایندگان احساس وظیفه شرعی کردند و با مطرح شدن نام ویسه برای وزارتخانه مزبور، اعتراض خود درباره این فرد را به گوش دولتی‌ها رساندند، اما معلوم نیست که در نهایت این گزینه از سوی دولت منتفی شده است یا خیر.
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر