تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

بارش برف و باران در۱۴ استان/ کاهش دما تا ۶ درجه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطران وضع هوا از بارش باران و باران، وزش باد شدید و رعد و برق در ۱۴ استان طی امروز (۲اسفندماه) و کاهش دما تا ۶ درجه سانتیگراد در نیمه شرقی کشور خبر داد.

کد خبر: ۱۲۲۶۲۷
۱۰:۰۰ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۰

بارش برف و باران در۱۴ استان

دیدارنیوز ـ صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز (۲اسفند) در استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، گلستان، مازندران، یزد، اصفهان، سمنان، کرمان، شمال سیستان و بلوچستان و بخش‌هایی از استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و خوزستان بارش باران، وزش باد شدید موقت، گاهی رعد و برق و در مناطق سردسیر بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: صبح روز سه‌شنبه (۳اسفندماه) فعالیت این سامانه با بارش پراکنده در بخش‌هایی از شمال شرق و ارتفاعات البرز مرکزی به پایان می‌رسد.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن بیان اینکه روز‌های چهارشنبه و پنج شنبه (۴ و ۵ اسفندماه) در بیشتر نقاط کشور جوی پایدار حاکم خواهد بود، اظهار کرد: از روز جمعه (۶ اسفندماه) سامانه بارشی جدیدی از سمت شمال غرب و غرب وارد کشور می‌شود.

به گفته ضیاییان روز دوشنبه (۲ اسفندماه) به علت وزش باد شدید در بخش‌هایی از مرکز، شرق، جنوب شرق جنوب و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به کاهش نسبی دما گفت: روز دوشنبه در نیمه شرقی کشور کاهش ۴ تا ۶ درجه‌ای دما رخ می‌دهد و از سه شنبه تا آخر هفته در غالب نقاط کشور افزایش نسبی دما را شاهد خواهیم بود.

به گفته ضیاییان دوشنبه خلیج فارس و تنگه هرمز و سه شنبه علاوه بر این مناطق، دریای عمان مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۳ اسفندماه) صاف تا قسمتی ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد و روز چهارشنبه (۴ اسفندماه) قسمتی ابری و در بعضی ساعت‌ها همراه با غبارمحلی با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲ و ۳ اسفند ماه) بندرعباس با دمای ۲۷ و ۲۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و سنندج با دمای ۳- و ۵- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر