تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس:

پیش بینی فروش روزانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه نفت در سال آینده

سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت که طبق مصوبه مجلس میزان صادرات نفت در سال آینده، یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه در روز و به قیمت ۷۰ دلار پیش بینی شده است.

کد خبر: ۱۲۲۵۹۷
۱۹:۵۷ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۰

پیش بینی فروش روزانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه نفت در سال آینده

 

دیدارنیوز: سید نظام موسوی در حاشیه جلسه علنی نوبت عصر امروز (یکشنبه) با اشاره به مصوبات مجلس در بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور گفت: امروز مجلس مسائل مرتبط با درآمد‌های نفتی را مصوب کرد که در آن میزان صادرات نفت در سال ۱۴۰۱ به میزان یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه در روز و به قیمت ۷۰ دلار صورت بگیرد.

موسوی گفت که این مصوبه در کمیسیون تلفیق نهایی شده بود پیشنهادات مختلفی برای تغییر آن در صحن مجلس مطرح شد، ولی این پیشنهادات رای نیاورد تا در نهایت مجلس براساس همان مصوبه کمیسیون تلفیق عمل کند. البته وزارت نفت اعلام کرده توان کافی برای رسیدن به تولید یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه نفت برای سال آینده وجود دارد.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس توضیح داد: همچنین مجلس تصویب کرد که سهم صندوق توسعه ملی از درآمد‌های نفتی در سال آینده ۴۰ درصد باشد؛ تاکنون دولت برای استقراض از منابع صندوق توسعه ملی و کاهش سهم واریزی نتوانسته اجازه‌ای از مقام معظم رهبری بگیرد به همین دلیل تمام ۴۰ درصد از سهم فروش نفت به صندوق توسعه واریز می‌شود.

وی ادامه داد: براساس تاکید رئیس مجلس به دلیل عدم موافقت با استقراض دولت از منابع صندوق توسعه ملی، دولت باید به صورت مکتوب برنامه خود را برای جبران کاهش درآمد‌های نفتی اعلام کند، پیش از این دولت‌ها از سهم واریزی خود به صندوق توسعه با اذن مقام معظم رهبری استقراض می‌کردند که تاکنون این اجازه به دولت داده نشده است. البته به صورت شفاهی مصوبه کمیسیون تلفیق برای افزایش فروش نفت و رسیدن آن به یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه در سال آینده به عنوان بخشی از پیش بینی‌های صورت گرفته برای جبران این کمبود آمده است، اما باید این موارد به صورت مکتوب به مجلس اعلام شود.

موسوی در پایان بیان کرد: مصوبه دیگر مجلس درخصوص اختصاص سهم مناطق محروم و نفت خیز از منبع حاصل از فروش نفت بود که بر اساس آن ۱۶ هزار میلیارد تومان برای سال آینده به مناطق محروم اختصاص یافته و براساس شاخص‌های محرومیت این منابع توزیع خواهد شد. علاوه بر این مقرر شد تمام احکام نظارتی بودجه در سال ۱۴۰۰ در سال آینده نیز اعمال شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها