تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

زمان واریز عیدی بازنشستگان اعلام شد

باتوجه به پیگیری‌ها احتمالا تا آخر هفته جاری عیدی بازنشستگان واریز می‌شود. یک بازنشسته با دو فرزند نهایت دو میلیون و ٣٠٠هزار تومان دریافت می‌کند.

کد خبر: ۱۲۲۳۸۱
۱۰:۴۵ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۰

زمان واریز عیدی بازنشستگان اعلام شد

دیدارنیوز ـ با نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال، تب و تاب عیدی در میان مردم افزایش یافت.

در مورد عیدی بازنشستگان از همان ابتدا بازنشسته‌ها تاکید داشتند که مبلغ عیدی‌شان باید به شکلی باشد که تورم را پاسخ دهد. چراکه سال گذشته مبلغ عیدی حتی به دو میلیون تومان هم نرسیده بود و از این روز انتظار می‌رفت امسال این رقم افزایش یابد؛ اما اعلام مبلغ عیدی امید‌ها را ناامید کرد. زیرا امسال هم رقم عیدی به دو میلیون نرسید.

قرار بر این شد که رقم عیدی یک میلیون و ۶٠٠هزار تومان باشد و کارکنان و بازنشسته‌ها ۴٠٠هزار تومان به ازای همسر و نیز ١۵٠هزار تومان به ازای هر یک از فرزندان خود دریافت کنند. در نتیجه یک بازنشسته با دو فرزند نهایت دو میلیون و ٣٠٠هزار تومان دریافت می‌کند.

حالا سوال بعدی این است که باوجود همین مبلغ پایین، عیدی چه زمانی پرداخت می‌شود؟ پیشتر گفته شده بود عیدی در اواخر بهمن یعنی در همین روز‌ها واریز می‌شود که پیگیری‌ها از مسئولان مربوطه از صندوق بازنشستگی کشوری حاکی از پرداخت عیدی تا آخر هفته جاری است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
بهرامی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۵
0
0
باسلام اخرش معلوم شدعیبی کی مخان پرواخت کنندخاکتوسراین مسئولین بیخال که انگاربازنشسته مثل بچه بتیمی میماندکه هرکس دستی ازعطوفت برسرش بکشدوصدقه ای یهش بده بابا۳۰سال پول بیمه پرداخت کردیم الان شکم گنده های مفتخورزورسان میادحق حساب این قشرضعیف رابپردازنندامروزنه فردااین هفته نه شایداخرماه خودتان رامسخره کنید
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۵
0
0
جناب مسعول محترم چرا راستشو نمیگید.چرا هی مردم رو سر میدونید.عیدیرو هم یکی همشو زده به جیب.هر چی نزدیک میشیم به عید این پول بی ارزشتر میشه.بریزید دیگه اخه.
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی