تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران
در گفت‌وگوی دیدار با پیمان مولوی، اقتصاددان مطرح شد

اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران

در برنامه «اقتصاد پلاس»، پیمان_مولوی، مشاور سرمایه‌گذاری و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصادبرای همه"، با تحلیل ساختار اقتصاد آمریکا و مقایسه آن با وضعیت اقتصادی ایران،...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آمریکا: دولت روسیه اعلام کند که به اوکراین حمله نمی‌کند

بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا با اشاره به اینکه روسیه دنبال سناریوی جعلی برای حمله به اوکراین است، گفت: دولت روسیه می‌تواند امروز اعلام کند که به اوکراین حمله نمی‌کند، این را به وضوح به تمام جهان بگوید و با بازگرداندن سربازان، تانک‌ها و هواپیما‌های خود به پادگان‌ها و با فرستادن دیپلمات‌های خود به میز مذاکره آن را ثابت کند.

کد خبر: ۱۲۲۳۰۷
۰۸:۲۸ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۰

آمریکا: دولت روسیه اعلام کند که به اوکراین حمله نمی‌کند

دیدارنیوز: آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل با ارائه سناریوی فاجعه بار حمله روسیه به اوکراین که واشنگتن ادعا می‌کند قریب الوقوع است، از روسیه خواست تا "روند جنگ را رها کند".

به نقل از رویترز، بلینکن به شورای امنیت سازمان ملل گفت: من امروز اینجا هستم نه برای شروع جنگ، بلکه برای اجتناب از آن.

وی افزود: من شک ندارم که پاسخ به اظهارات امروز من در اینجا انکار بیشتر از سوی دولت روسیه خواهد بود. دولت روسیه می‌تواند امروز اعلام کند که به اوکراین حمله نمی‌کند، این را به وضوح به تمام جهان بگوید و با بازگرداندن سربازان، تانک‌ها و هواپیما‌های خود به پادگان‌ها و با فرستادن دیپلمات‌های خود به میز مذاکره آن را ثابت کند.

بلینکن هشدار داد: در روز‌های آینده، جهان این تعهد یا سرباز زدن از آن را به خاطر خواهد آورد.

سناریوی جنگ
بلینکن بدون ارائه مدرکی برای آنچه می‌گوید، توضیح داد که "اطلاعات ما به وضوح نشان می‌دهد که نیرو‌های روسیه در مرز اوکراین، شامل نیرو‌های زمینی و هواپیماها، آماده می‌شوند تا در روز‌های آینده به اوکراین حمله کنند. "

او جزئیات سناریوی تهاجم مورد انتظار توسط اطلاعات آمریکا را شرح داد که شامل حمله موشکی و بمباران اوکراین، علاوه بر حملات سایبری به موسسات حیاتی اوکراین و سپس حمله تانک‌ها و سربازان برای هدف قرار دادن اهداف اصلی، از جمله پایتخت اوکراین می‌شود.

به گفته بلینکن، این سناریو "هم اکنون با حرکت روسیه به سمت جنگ و تجدید تهدید به اقدام نظامی وجود دارد. "

بلینکن با تاکید بر اینکه شک و تردید کسانی را که اشتباهات اطلاعاتی ایالات متحده در گذشته را به خاطر می‌آورند درک می‌کند. وی گفت می‌خواهد جزئیات بیشتری را فاش کند به این امید که با به اشتراک گذاشتن آن با جهان، روسیه را از مسیر جنگ خارج کند.

بهانه تراشی
طبق سناریویی که واشنگتن انتظار دارد، مسکو برای حمله خود با یک رویداد خشونت‌آمیز در روسیه که مسکو به اوکراین نسبت می‌دهد و می‌گوید تروریستی است یا کشف ساختگی یک گور دسته جمعی یا حمله پهپادی به غیرنظامیان و یا یک حمله ساختگی یا حتی واقعی با سلاح شیمیایی بهانه‌ای برای حمله خود خواهد یافت.

وزیر خارجه ایالات متحده ضمن اشاره به افزایش "هشدار‌های نادرست" در رسانه‌های دولتی روسیه طی روز‌های اخیر اعلام کرد که "روسیه می‌تواند این را به عنوان پاکسازی قومی یا نسل کشی تلقی کند" پس از آن دولت روسیه اعلام خواهد کرد که "مسکو باید در دفاع از شهروندان روسیه یا جمعیت روسی زبان اوکراین واکنش نشان دهد" و از این جا حمله آغاز خواهد شد.

بلینکن در مورد روند حمله مورد انتظار، بدون ارائه شواهدی برای حمایت از این سناریوی فاجعه‌بار، گفت: «موشک‌ها و بمب‌های روسیه به اوکراین خواهند رسید، ارتباطات قطع خواهد شد و حملات سایبری مؤسسات کلیدی اوکراین را فلج می‌کند».

وی افزود: "پس از آن، تانک‌ها و سربازان علیه اهداف کلیدی که قبلاً شناسایی شده بودند، از جمله کی‌یف پایتخت اوکراین اقدام خواهند کرد".

وزیر خارجه آمریکا بدون ارائه جزئیات بیشتر تأکید کرد که دولت او "اطلاعاتی را در اختیار دارد که نشان می‌دهد روسیه گروه‌های خاصی از اوکراینی‌ها را هدف قرار خواهد داد. "

پاسخ روسیه
سرگئی ورشینین، معاون وزیر امور خارجه روسیه در واکنش به اظهارات بلینکن، سناریو‌های «بسیار ناامیدکننده» آمریکا را محکوم کرد.

این دیپلمات روس، اظهارات آمریکا را محکوم کرد و گفت که این اظهارات "تن‌ها به افزایش سطح تنش منجر می‌شود. "

ورشینین همچنین ابراز تاسف عمیق خود را از به توجهی به اظهارات مسکو ابراز و تاکید کرد که ما برای یک گفتگوی بسیار جدی و نه تمسخر آمیز آماده ایم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان