تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

برگزاری آزمون جامع مشمولان قانون تعیین تکلیف آموزش و پرورش در روز جمعه

طبق اعلام مرکز سنجش صلاحیت‌های حرفه‌ای دانشگاه فرهنگیان، آزمون جامع مشمولان قانون تعیین تکلیف وزارت آموزش و پرورش فردا، جمعه، ۲۹ بهمن ماه برگزار می‌شود.

کد خبر: ۱۲۲۲۸۱
۱۰:۵۰ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۰

برگزاری آزمون جامع مشمولان قانون تعیین تکلیف آموزش و پرورش در روز جمعه

دیدارنیوز ـ مرکز سنجش صلاحیت‌های حرفه‌ای دانشگاه فرهنگیان، از برگزاری آزمون جامع مشمولان قانون تعیین تکلیف وزارت آموزش و پرورش و افراد جامانده دوره‌های قبل تعیین تکلیف و مهارت آموزان ماده ۲۸ اساسنامه این دانشگاه در صبح روز جمعه ۲۹ بهمن ماه جاری خبر داد.

این آزمون از ساعت ۱۰ تا ۱۱:۳۰ دقیقه از طریق سامانه آزمون دانشگاه به نشانی azmoon.cfu.ac.ir برگزار می‌شود.

دانشگاه فرهنگیان همچنین اعلام کرده است: امید می‌رفت پس از پایان دوره‌های کارآموزی سری چهارم برای مشمولان قانون تعیین تکلیف آموزش و پرورش (معلمان حق التدریس، آموزشیاران نهضت سوادآموزی، مربیان پیش دبستان و خرید خدمات آموزشی فعال در آموزش و پرورش به منظور تبدیل وضعیت و استخدام در دستگاه آموزش و پرورش)، آزمون جامع مشمولان به صورت حضوری برگزار شود، اما شیوع سویه اُمیکرون کووید-۱۹ شرایط را تغییر و احتمال برگزاری حضوری آزمون جامع را کاهش داد.

سؤالات برای گروه‌های ۲۳ گانه مشمول آزمون جامع چهارم نیز بر اساس معیار‌های صحیح علمی و استاندارد، طراحی و در ارتباط با اهداف و متناسب با نیاز‌های آموزشی تهیه و تنظیم شده است. بنا بر اتخاذ تصمیم ستاد ماده ۲۸، آزمون جامع گروه چهارم مشمولان قانون تعیین تکلیف وزارت آموزش و پرورش و پرورش و افراد جا مانده دوره‌های قبل تعیین تکلیف و مهارت آموزان ماده ۲۸ صبح روز جمعه ۲۹ بهمن ماه جاری با شرکت جمعیتی بالغ بر ۱۵ هزار و ۶۹۰ نفر برگزار خواهد شد.

برگزاری آزمون پایان بهمن ماه، بهترین موقعیت برای انجام فرآیند استخدام افراد مشمول، برابر با مصوبه مجلس شورای اسلامی در دستگاه آموزش و پرورش است. علاوه بر کلیه افرادی که اسامی آن‌ها توسط معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به معاونت نظارت، اعلام شده است آن تعداد افرادی هم که بنا به دلایل مختلف نتوانسته اند از آزمون‌های برگزار شده گذشته با موفقیت گذر کنند، می‌توانند همزمان با گروه چهارم مشمولان در آزمون ۲۹ بهمن به عنوان آزمون جبرانی، شرکت کنند.

یادآور می‌شود: آزمون پیش رو برای رشته‌های مختلف آموزش ابتدایی، متوسطه، کودکان با نیاز‌های ویژه، مشاوره، مراقبان سلامت و بهداشت و مربیان امور تربیتی و تربیت بدنی برگزار خواهد شد. بالاترین جامعه آماری شرکت کنندگان در آزمون نیز به رشته آموزش ابتدایی، اختصاص دارد.

بر اساس این گزارش، دو عنوان درس تخصصی هر رشته به تفکیک و یک عنوان درس مشترک اخلاق حرفه‌ای در همه رشته ها، مقیاس سنجش و تعیین صلاحیت افراد مشمول قانون تعیین تکلیف آموزش و پرورش در آزمون جامع بهمن ماه جاری است. کتاب‌های درسی و راهنما‌های معلم هم جزو منابع آزمون به شمار می‌روند، بخشی از سؤالات آزمون در این خصوص طراحی شده است.

آزمون ۲۹ بهمن همچون آزمون برگزار شده گروه‌های اول، دوم و سوم مشمولان دارای ۴۰ سؤال است. همه سؤالات آزمون، چند گزینه‌ای است و بخشی از این سؤالات هم به صورت عملکردی چند گزینه‌ای توام با سناریو‌های کوتاه و بلند طراحی شده است.

مجموع کل آزمون نیز ۱۰۰۰ امتیاز است، مولفه‌های کارآموزی و فرهنگی هر کدام به طور جداگانه دارای ۲۷۵ نمره و آزمون پایانی جامع نیز برخوردار از ۴۵۰ نمره است.

در خصوص حد نصاب نمره قبولی مشمولان قانون تعیین تکلیف وزارت آموزش و پرورش، تاکید می‌شود: کسب رقم ۶۵ درصد از جانب شرکت کنندگان در آزمون جامع، ملاک قبولی افراد است.

شماره تلفن ۵۴۹۱۴-۰۲۱ پاسخگوی مشمولان در روز آزمون است، همچنین در آزمون پیش رو همچون آزمون‌های برگزار شده ماه‌های مرداد، شهریور و آذر همه شرایط مشمولان برای حضور خود فرد در آزمون رصد و پیش بینی شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان