تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

اسحاق هرتزوگ راهی ترکیه می‌شود

خبرگزاری فرانسه روز سه شنبه گزارش کرد: «اسحاق هرتزوگ» در حال برنامه ریزی برای انجام یک سفر نادر به ترکیه است. همچنین بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی در راستای توافق سازش با بحرین، روز گذشته وارد منامه شد و قرار است امروز با شاه و ولیعهد این کشور ملاقات کند.

کد خبر: ۱۲۲۰۹۱
۱۴:۰۶ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۰

اسحاق هرتزوگ راهی ترکیه می‌شود

دیدارنیوز: به دنبال اعلام سفر مخفیانه رئیس دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) به ترکیه در روز گذشته، خبرگزاری فرانسه روز سه شنبه از برنامه ریزی رئیس این رژیم برای سفر به آنکارا خبر داد.

خبرگزاری فرانسه روز سه شنبه گزارش کرد: «اسحاق هرتزوگ» در حال برنامه ریزی برای انجام یک سفر نادر به ترکیه است.

شبکه تلویزیونی ۷ رژیم صهیونیستی هم گزارش کرد که مشاور رئیس جمهوری ترکیه و معاون وزیر خارجه این کشور در روز‌های آینده عازم فلسطین اشغالی خواهند شد.

این در حالی است که بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی در راستای توافق سازش با بحرین، روز گذشته وارد منامه شد و قرار است امروز با شاه و ولیعهد این کشور ملاقات کند.

کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی روز یکشنبه با استناد به گزارش‌های روزنامه‌های ترکیه درباره سفر مقامات ارشد اسرائیلی به ترکیه، احتمال داد که رئیس موساد یکی از این شخصیت‌های امنیتی باشد.

به گزارش این کانال تلویزیونی اسرائیلی، ارتباط خوبی بین موساد اسرائیل و سرویس اطلاعاتی ترکیه وجود دارد و این رابطه در دوران یوسی کوهن رئیس سابق موساد قوی و خوب بود، اگرچه در سطح سیاسی متشنج بود.

کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی ادعا کرد که موساد به همراه سرویس اطلاعاتی ترکیه موفق شده‌اند حداقل ۱۲ حمله تروریستی داعش در خاک ترکیه را خنثی کنند.

روز پنجشنبه گذشته هم روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» از سفر محرمانه یک مقام رژیم صهیونیستی به آنکارا و دیدار وی با مشاور ارشد «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه خبر داد.

سازشکاری برخی حکام کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس با رژیم صهیونیستی و سفر مقامات صهیونیستی به منطقه درحالی صورت می‌گیرد که کارشناسان و تحلیلگران سیاسی این سازشکاری و باز شدن پای صهیونیست‌ها را تهدیدی برای صلح و امنیت کشور‌های مسلمان منطقه می‌دانند و درباره پیامد‌های آن هشدار می‌دهند.

امضای توافقنامه سازش بین برخی حکام کشور‌های عربی و رژیم صهیونیستی با موجی از محکومیت‌ها در سطح مسئولان، شخصیت‌های سیاسی و دینی و سازمان‌های مردم نهاد و ملت‌های مسلمان روبرو شده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات