تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

چه مدت بعد از بهبودی اومیکرون دوز تقویت‌کننده تزریق کنیم؟

در حال حاضر سویه اُمیکرون کروناویروس موجب ابتلای هزاران نفر شده و کارشناسان بهداشت برای مقابله با آن دریافت دوز سوم واکسن را توصیه می‌کنند.

کد خبر: ۱۲۱۹۴۴
۱۱:۰۸ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۰

چه مدت بعد از بهبودی اومیکرون دوز تقویت‌کننده تزریق کنیم

دیدارنیوز ـ در حالی که تعداد ابتلا به کووید در استرالیا طی هفته‌های اخیر کاهش یافته، اما افزایش موارد ابتلا به اُمیکرون باعث ایجاد اختلال در جدول زمانی دریافت واکسن تقویت‌کننده برای بسیاری از مردم استرالیا شده است.

کارشناسان بهداشت در مورد دریافت دوز تقویت‌کننده بعد از بهبودی از عفونت توصیه‌های ارائه کردند که در ذیل به آن اشاره شده است.

اگر به کووید مبتلا شدیم، باز هم باید واکسن تقویت‌کننده دریافت کنیم؟

واکسن تقویت‌کننده محافظت مداوم حاصل از واکسیناسیون و مصونیت طبیعی را تضمین می‌کند؛ به این معنا که هر گونه محافظتی که پس از بهبودی از ویروس به دست آمده، حتی قوی‌تر و طولانی‌تر خواهد شد.

کاترین بنت، رئیس دانشگاه دیکین استرالیا، در این خصوص می‌گوید: اگر به عفونت کرونا مبتلا شدید، همچنین دوز اول، دوم و تقویت‌کننده واکسن را دریافت کرده‌اید، بهترین سیستم ایمنی را دارید.

چه مدت بعد از بهبودی باید واکسن تقویت‌کننده دریافت کنیم؟

کارشناسان بهداشت می‌گویند: پس از بهبودی کامل از بیماری حاد می‌توان برای دریافت دوز تقویت‌کننده اقدام کرد. دوره انتظار برای دریافت دوز تقویت‌کننده برای بسیاری از افراد معمولا پس از چهار تا ۶ هفته است.

پروفسور بنت اظهار کرد: وقتی علائمی ندارید، هیچ مانعی برای دریافت دوز تقویت‌کننده وجود ندارد.

وی گفت: حدود ۶ هفته پس از عفونت احتمالا زمان خوبی برای اقدام به دریافت دوز تقویت‌کننده خواهد بود.

با دریافت دوز تقویت‌کننده بعد از بهبودی از عفونت گزینه درستی انتخاب کردید، اما اگر این کار را نکنید، مدت‌زمان زیادی محافظت نخواهید شد و خود را در معرض عفونت دیگری قرار می‌دهید.

چرا دریافت دوز سوم مهم است؟

دکتر بنت بیان کرد: اگر علائم طولانی‌مدت دارید، احتمالا باید به پزشک مراجعه کنید. این به تصمیم‌گیری در مورد زمانی که ممکن است برای دریافت دوز تقویت‌کننده آماده باشید، کمک می‌کند.

وزارت بهداشت استرالیا اعلام کرده افراد بهبودیافته می‌توانند واکسیناسیون کووید ۱۹ و دریافت دوز تقویت‌کننده را تا چهار ماه به تعویق اندازند، چون بهبودی از عفونت امکان ابتلای مجدد را حداقل برای این مدت کاهش می‌دهد.

پس از بهبودی از ویروس چه میزان مصونیت طبیعی دارید؟

مصونیت طبیعی از فردی به فرد دیگر متفاوت است، زیرا افراد مختلف ممکن است دوز‌ها و تجربیات عفونت و سرعت پاکسازی عفونت متفاوتی داشته باشند.

پروفسور بنت خاطرنشان کرد: تمام این موارد بر پاسخ ایمنی شما تاثیر دارد. عفونت قبلی برای برخی افراد ممکن است محافظت کوتاه‌مدت و کاملا خوبی ارائه دهد و تا سه ماه ادامه یابد. در افراد دیگر ممکن است ۶ یا چند هفته طول بکشد و یا ممکن است بدن فرد در واقع بدون ساختن آنتی‌بادی با عفونت مبارزه کرده باشد. به همین دلیل شاید محافظت خاصی در برابر آن وجود نداشته باشد.

وی توصیه کرد: منتظر نمانید تا محافظت طبیعی شما به اتمام برسد و دوز تقویت‌کننده دریافت کنید بلکه هرچه زودتر برای دریافت آن اقدام نمایید.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر