تیتر امروز

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.

مخالفان واکسیناسیون اجباری پشت دروازه‌های پاریس

هزاران نفر از مخالفان اجباری شدن گواهی واکسیناسینون کووید به رغم ممنوعیت‌های اعلام شده از سوی پلیس برای شرکت در تظاهراتی بزرگ خود را به پاریس رساندند.

کد خبر: ۱۲۱۶۹۹
۱۴:۳۷ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

مخالفان واکسیناسیون اجباری پشت دروازه‌های پاریس

دیدارنیوز: شماری زیادی از مخالفان واکسیناسیون اجباری در فرانسه که در قالب کارزاری موسوم به «کاروان آزادی» از دیگر شهر‌های این کشور عازم پایتخت شده بودند شامگاه جمعه پس از مواجه شدن با موانع پلیس پشت دروازه‌های پاریس اردو زدند.

خبرگزاری فرانسه روز شنبه دوازدهم فوریه با انتشار گزارشی در این خصوص اعلام کرد که هزاران نفر از مخالفان اجباری شدن گواهی واکسیناسینون کووید به رغم ممنوعیت‌های اعلام شده از سوی پلیس برای شرکت در تظاهراتی بزرگ خود را به پاریس رساندند.

به گفته ستاد فرماندهی پلیس در پایتخت فرانسه دست کم ۵۰ وسیله نقلیه متعلق به شرکت کنندگان در دو «کاروان آزادی» هنگامی که قصد ورود به پاریس را داشتند با دخالت ماموران متوقف شدند.

ستاد فرماندهی پلیس شهر پاریس همچنین اعلام کرده است که هفت هزار و دویست نیروی پلیس و ژاندارمری برای اجرای دستور ممنوعیت ورود کاروان وسایل نقلیه معترضان به واکسیناسیون اجباری در پایتخت مستقر شده و برای سه روز در پاریس به انجام ماموریت خواهند پرداخت.

در گزارش فرانس‌پرس آمده است که شرکت کنندگان در تجمع بزرگ روز شنبه را افرادی منتسب به طیف‌های مختلف از جمله مخالفان سیاست‌های امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه و اعضای جنبش اجتماعی «جلیقه زردها» تشکیل می‌دهند.

گفته می‌شود که این حرکت اجتماعی نوعی الگوبرداری از اعتراض بزرگ کامیون‌داران کانادایی به مقررات واکسیناسیون و قرنطینه اجباری است که پس از به اشغال درآوردن خیابان‌های اتاوا، گذرگاه‌های مرزی این کشور با ایالات متحده را مسدود کرده‌اند.

معترضان سوار بر خودور‌های شخصی، ماشین‌های کاروان و کامیونت‌ها از شهر‌های نیس، لیل، استراسبورگ، ویمی یا شاتوبور خود را به دروازه‌های پاریس رسانده و در حال تلاش برای ورود به پایتخت هستند.

پلیس فرانسه شمار خودرو‌هایی را که تا ساعت ۱۰ صبح خود را به حومه پاریس رساندند صد‌ها فروند اعلام کرده و یادآور شده که رانندگان آن‌ها برای شرکت در یک تظاهرات بدون مجوز جریمه شده‌اند.

ژان کاستکس، نخست وزیر فرانسه در پاسخ به انتقاد‌ها نسبت به مسدود کردن حرکت کاروان معترضان به سوی پاریس گفته است: «شرکت در تظاهرات و ابراز عقیده یک حق تضمین شده در قانون اساسی و دموکراسی ما است؛ اما این حق برای مسدود کردن راه دیگران یا جلوگیری از آمد و شد به شهروندان اعطا نشده است.»

تظاهرکنندگان دو ماه پیش از برپایی انتخابات ریاست جمهوری خواستارلغو طرح اجباری شدن ارائه گواهی واکسیناسیون هستند و در اجتماع بزرگ روز شنبه تلاش قصد دارند بار دیگر مطالبات خود در خصوص قدرت خرید و بهای انرژی دفاع کنند.

دولت فرانسه اعلام کرده که قصد دارد تا پایان ماه مارس یا اوایل آوریل الزام ارائه گواهی واکسیناسیون را لغو کند و همچنین در نظر دارد از روز بیست و هشتم فوریه استفاده اجباری از ماسک در مکان‌هایی که مجوز واکسیناسیون لازم است را لغو کند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی