تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۰/۱۱/۱۹

با توجه به تحلیل نقشه‌های هواشناسی ایران، امروز ۱۹ بهمن ماه، آسمان اغلب استان‌های کشور صاف و افزایش نسبی دما خواهیم داشت.

کد خبر: ۱۲۱۳۱۳
۱۲:۰۵ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰
هواشناسی ایران
دیدارنیوز ـ بر اساس هشدار‌های سازمان هواشناسی ایران، امروز ۱۹ بهمن ماه و چهارشنبه در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار همراه با افزایش نسبی دما و در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی همراه با کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.
طی این مدت در سواحل دریای خزر افزایش محسوس دما بین ۶ تا ۸ درجه سانتیگراد انتظار می‌رود. همچنین امروز در مناطقی از شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.
پنجشنبه به‌تدریج با ورود سامانه بارشی به کشور در مناطقی از غرب، شمال غرب کشور و ارتفاعات البرز مرکزی بارش باران و برف و وزش باد شدید موقتی رخ می‌دهد، گفت: شدت بارش در این روز در نوار غربی استان‌های آذربایجان غربی و کردستان خواهد بود همچنین در این روز در جنوب غرب و غرب کشور وزش باد شدید در برخی مناطق می‌تواند باعث خیزش گردوخاک شود.
جمعه گستره فعالیت این سامانه علاوه بر مناطق ذکر شده، دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های قزوین، البرز، تهران و سواحل دریای خزر را نیز در بر خواهد گرفت.
شنبه در استان‌های واقع در غرب، جنوب غرب و مرکز کشور، سواحل دریای خزر، شمال استان فارس و جنوب استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل بارش‌ها ادامه خواهد داشت. در این روز در استان‌های خراسان شمالی و خراسان رضوی بارش پراکنده دور از انتظار نیست.
روز‌های پنجشنبه و جمعه در سواحل دریای خزر کاهش محسوس دما بین ۸ تا ۱۰ درجه سانتیگراد و در شمال غرب، غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز کاهش نسبی دما حدود ۴ تا ۶ درجه سانتیگراد رخ خواهد داد. سه شنبه تا ظهر چهارشنبه خلیج فارس مواج پیش‌بینی می‌شود.
آسمان تهران فردا صاف تا قسمتی ابری و غبارآلود با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه نیمه‌ابری و غبار صبحگاهی و در بعداز ظهر به‌تدریج ابری و وزش باد با احتمال بارش باران با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
طی امروز و فردا بندرعباس با دمای ۲۴ و ۲۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای ۱۰- و۵- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.
منبع: فرادید
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد