تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

بیانیه مسکو درباره حفظ برجام و ادامه همکاری با تهران

وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به خروج آمریکا از برجام بیانیه‌ای منتشر و تاکید کرد که تصمیم آمریکا آشکارا نقض حقوق بین‌الملل است.

کد خبر: ۱۲۱۳
۱۲:۴۴ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷
مسکو آماده همکاری بیشتر با دیگر طرفهای برجام و ادامه همکاری با تهران استدیدارنیوز - وزارت امور خارجه روسیه در ادامه بیانیه خود خاطرنشان کرد: ما عمیقاً از تصمیم دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا برای خروج یکجانبه از  اجرای تعهداتش ذیل برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و وضع مجدد تحریم‌های آمریکا علیه ایران مایوس شدیم. این اقدام آمریکا نقض حقوق بین‌الملل است.

در ادامه این بیانیه آمده است: هیچ دلیلی برای تضعیف برجام وجود ندارد. این توافق تاثیر خود را به طور کامل ثابت کرده است. این توافق به طور موثر به اهداف خود دست یافته است. ایران به طور دقیق به تعهداتش عمل می کند.چیزی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به طور مرتب آن را تایید می کند. ما کاملا از این مسئله حمایت و استقبال می کنیم.

وزارت امور خارجه روسیه تاکید کرد: مسکو آماده همکاری بیشتر با دیگر طرفهای برجام و ادامه گفت‌وگو و همکاری با تهران در این زمینه است.

همچنین میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین گفت که تصمیم آمریکا برای خروج از توافق هسته‌ای یک گام رو به عقب در رژیم منع اشاعه هسته‌ای است.

اولیانوف ادامه داد: این اقدام به میزان زیادی تلاش ها برای تقویت رژیم منع اشاعه هسته‌ای را تضعیف کرد. یک بار دیگر ثابت شد که واشنگتن از ابزارهای منع اشاعه برای دستیابی به اهداف ژئوپلوتیک خود که اغلب نیز مناقشه برانگیز نیز هستند، استفاده می کند.

به گفته این دیپلمات روس مسئله مربوط به فعالیت‌های هسته‌ای کره شمالی  تصمیم روز سه‌شنبه رئیس‌جمهور آمریکا برای خروج از برجام به هم پیوسته هستند. به ویژه اینکه این تصمیم در آستانه دیدار دونالد ترامپ با رهبر کره شمالی اتخاذ شده است.

وی افزود: آمریکا تصمیم گرفت که مسیر تخریب توافق کنونی با ایران را انتخاب کند و به طور همزمان تلاشها برای حل مشکل هسته‌ای شبه جزیره کره را پیچیده‌تر کرده است.

این در حالی است که ایران در چنین شرایطی از خود فرزانگی نشان داده و از پاسخ غیرمعمول پرهیز و برای رسیدگی به مسئله ادامه اجرای توافق بدون آمریکا و با حضور روسیه، چین و سه کشور اروپایی اعلام آمادگی کرده است.

از همین رو، تلاش‌های دیپلماتیک در آینده نیز ادامه خواهند یافت و واضح است که بسیار شدید خواهند بود.

نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی همچنین گفت که مسکو آماده همکاری با آمریکا درباره موضوعات مرتبط با ایران است اما چنین تعاملی به دلیل موضع آمریکا ممکن است پیچیده‌تر باشد.

وی تاکید کرد: روسیه همواره آماده همکاری برای حصول نتایج مثبت است. به طور همزمان من احساس می کنم که تماس‌ها با آمریکا می تواند با یکسری مشکلات به دلیل مواضع این کشور مواجه شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی