تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

پایتخت کانادا اعلام وضعیت اضطراری کرد

جیم واتسون شهردار اوتاوا با بیان اینکه اعتراض مداوم در پایتخت کانادا خارج از کنترل است، اعلام وضعیت اضطراری کرد. این در حالی است که مرکز شهر اوتاوا همچنان توسط مخالفان محدودیت‌های کرونا بسته شده است.

کد خبر: ۱۲۱۱۳۷
۰۹:۳۳ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰

پایتخت کانادا

دیدارنیوز: شهردار اوتاوا به علت اعتراضات خارج از کنترل کامیون داران به اقدامات ضد کرونایی در پایتخت کانادا، اعلام وضعیت اضطراری کرد.

به گزارش شبکه خبری فرانس ۲۴، جیم واتسون شهردار اوتاوا با بیان اینکه اعتراض مداوم در پایتخت کانادا خارج از کنترل است، اعلام وضعیت اضطراری کرد. این در حالی است که مرکز شهر اوتاوا همچنان توسط مخالفان محدودیت‌های کرونا بسته شده است.

معترضان که برای اولین بار در روز ۲۹ژانویه به پایتخت رسیدند، خودرو‌های بزرگ خود را در خیابان‌های شهر پارک کرده و چادر‌های موقت را به نشانه اعتراض برپا کردند که این اقدام باعث نگرانی مقامات و ناامیدی فزاینده بسیاری از ساکنان شده است.

واتسون وضعیت اضطراری را اعلام کرد که "بازتاب دهنده خطر و تهدید جدی برای ایمنی و امنیت ساکنان ناشی از تظاهرات‌های جاری است. "

اوایل روز یکشنبه به وقت محلی واتسون وضعیت را "کاملا خارج از کنترل" توصیف کرد و افزود که معترضان "بسیار بیشتر از افسران پلیس هستند. "

او به رادیو CFRA گفت: معلوم است که تعداد ما کمتر است و در این نبرد شکست می‌خوریم. این باید برعکس شود؛ ما باید شهرمان را پس بگیریم.

جنبش اعتراضی در ابتدا در مخالفت با الزام واکسیناسیون آغاز شد، اما سپس به مخالفت با تمهیدات بهداشت عمومی و عملکرد دولت جاستین ترودو نخست وزیر کانادا تبدیل شد.

معترضان در هشت روز گذشته مرکز شهر اوتاوا را بند آورده اند. برخی از شرکت کنندگان در تجمع اعتراضی نیز پرچم نازی‌ها را به اهتزاز درآورده و برخی نیز از تمایل به انحلال دولت کانادا سخن گفته اند.

براساس اعلام پلیس، حدود ۵ هزار نفر در اوتاوا تظاهرات کردند در حالی که صد‌ها نفر دیگر نیز در تورنتو و کبک تجمع داشتند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: کانادا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر