تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

سکوت عجیب درباره جدایی «مهدوی‌کیا»/ فدراسیونِ عزیزی‌خادم کجاست؟

شب گذشته خبری در فضای مجازی دست به دست شد با این مضمون: مهدی مهدوی کیا در پاسخ به استعلام فیفا که به دنبال برگزاری همایش مدیران فنی فدراسیون‌های فوتبال بود اعلام کرد دیگر مدیرفنی فدراسیون فوتبال ایران نیست!

کد خبر: ۱۲۰۷۷۱
۱۶:۱۲ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۰

فدراسیون فوتبال

دیدارنیوز: خبر استعفای مهدوی کیا از مدیریت فنی فدراسیون فوتبال تا این لحظه بازتاب چندانی در سایت‌های خبری نداشته است!

دیشب خبری در فضای مجازی دست به دست شد با این مضمون: مهدی مهدوی کیا در پاسخ به استعلام فیفا که به دنبال برگزاری همایش مدیران فنی فدراسیون‌های فوتبال بود اعلام کرد دیگر مدیرفنی فدراسیون فوتبال ایران نیست!

این در شرایطی است که پس از اتفاقات رخ داده، هنوز تکلیف مهدوی کیا در تیم امید نیز مشخص نشده و خود او در این ارتباط همچنان مواضع رسمی اش را اعلام نکرده است.

مهدوی کیا یکی از چهره‌هایی بود که با عزیزی خادم همکاری کرد و با اصرار فراوان به پیشنهاد سرمربیگری تیم امید پاسخ مثبت داد. فراموش نمی‌کنیم او در انتخابات فدراسیون فوتبال که منتج به پیروزی اکیپ عزیزی خادم شد، همراه با علی کریمی یک رقیب برای رئیس فعلی فدراسیون محسوب می‌شد.

پس از انتخابات فدراسیون به نظر می‌رسید که راه مهدوی کیا از فدراسیون فوتبال جدا باشد، اما نه تنها چنین نشد که حضور مهدوی کیا در فدراسیون فوتبال به یکی از ژست‌های عزیزی خادم تبدیل شد. اتفاقی که به مذاق علی کریمی خوش نیامد و او در این باره تا امروز سکوت کرده است.

نکته عجیب اینکه اغلب سایت‌های خبری در اقدامی خودجوش، به سکوتی سنگین تن داده اند و خبری در این رابطه منتشر نمی‌کنند!

در این باره باید ببینیم فدراسیون فوتبال و مهدوی کیا چه توضیحاتی را ارئه می‌دهند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها