تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...

انتقاد معاون رییس‌جمهور از سخنان باهنر درباره بازنشسته‌ها

جمشید انصاری معاون رئیس‌جمهور از محمدرضا باهنر که درباره بازنشسته‌صحبت کرده بود انتقاد کرد.

کد خبر: ۱۲۰۶۲
۰۹:۲۹ - ۲۱ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - قانون ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان با هدف جوان‌سازی کادر مدیریتی کشور در جلسه علنی شهریورماه در مجلس تصویب شد و به تایید شورای نگهبان رسید.

علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی شنبه 24 شهریور 97 طی نامه ای قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان را برای اجرا به رییس جمهوری و رییس جمهوری نیز این قانون را برای اجرا ابلاغ کرد و بازنشستگان تا پایان 26 آبان مهلت دارند، مسئولیت های خود را ترک کنند.

براساس این قانون بکارگیری بازنشستگان در دستگاه های اجرایی به استثنای روسای قوا، معاون اول رییس جمهوری، نواب رییس مجلس، اعضای شورای نگهبان، وزیران، نمایندگان مجلس و معاونان رییس جمهوری ممنوع است.

بعد از تکمیل فرایند قانونگذاری، گمانه‌زنی‌های زیادی درباره آمار مصادیق مشمول قانون منع به کارگیری بازنشستگان مطرح شد، سید احسان قاضی زاده هاشمی نماینده مردم فریمان مجلس گفت: در یکی از دستگاه ها 2800 نفر مشمول این قانون می شوند.

همچنین محمدرضا باهنر به کنایه اعلام کرد: «کادرسازی در کشور خوب انجام نشده است و برخی به من انتقاد می کردند چرا این بار برای مجلس نامزد نشدی. به طنز پاسخ دادم بعضی از ما این قدر مانده ایم که باید حضرت عزرائیل به داد برسد و ما را از صندلی مسئولیت جدا کند». از این سخنان بر می آید که میانگین سنی مدیران کشور به پیری گرایش پیدا کرده است.

جمشید انصاری درباره این صحبت محمدرضا باهنر که «حضرت عزائیل باید به داد ما برسد که برخی از کرسی مسئولیت جدا شوند» به خبرآنلاین گفت: به نظرم بیان این نوع اظهار نظرها که طعنه و کنایه به بعضی هاست، زیبنده نیست.

رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره آمارهای نجومی از مشمولان قانون منع به کارگیری بازنشستگان اعلام کرد: 210 نفر بازنشسته در مجموعه دولت هستند.

معاون رئیس جمهور درباره صحبت یک نماینده مجلس که گفته 2800 بازنشسته فقط در یک دستگاه وجود دارند، گفت: من نمی دانم منظورشان کدام دستگاه است. مطلبی از رئیس دیوان محاسبات کشور دیدم که او اعلام کرده 170 نفر بازنشسته هستند و در یک مورد هم گفته تعداد بازنشسته ها 200 نفرند. حالا شاید {مرجع} اطلاعات مجلس متفاوت است، در مجموع اگر اطلاعات شان را به ما بدهند بررسی می کنیم.
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد