تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تمهیدات متروی تهران برای مقابله با امیکرون

مهدی شایسته اصل، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه تمهیدات صورت گرفته در این ناوگان را برای مقابله با موج جدید شیوع بیماری کرونا تشریح کرد.

کد خبر: ۱۲۰۶۱۲
۱۲:۱۶ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰

تمهیدات متروی تهران برای مقابله با امیکرون

دیدارنیوز ـ مهدی شایسته اصل، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با بیان اینکه شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه به‌عنوان اولین بهره‌بردار مترو در کشور عملکرد پیشگیرانه خود در مقابل کرونا را از سال ۹۸ آغاز کرده و به طور مستمر ادامه داده است، گفت: باتوجه به شیوع سویه‌های جدید بیماری کرونا شیوه‌نامه‌های اجرایی جدیدی با هماهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و ستاد ملی کرونا تدوین و ابلاغ شده است که روزانه به‌منظور پیشگیری و کنترل ویروس کرونا و حفظ سلامت شهروندان و مسافران با حساسیت و دقت، انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: استفاده از ماسک توسط مسافران در کلیه اماکن مترو الزامی است و مقرر شده است که از این پس نظارت سخت‌گیرانه‌تری در این خصوص صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با اشاره به اینکه مکاتبه‌هایی به‌منظور درخواست همکاری و ارائه راهکار‌های مناسب در خصوص هوشمندسازی شناسایی مبتلایان به کرونا و افراد واکسن نزده با وزارت بهداشت انجام شده است افزود: به‌منظور امکان‌سنجی و ایجاد بستر مناسب جهت ارتباط سامانه فروش بلیت با سامانه‌های وزارت بهداشت نیز مکاتبه‌های با معاونت فاوا شهرداری تهران انجام شده است.


وی با اشاره به اینکه پایانه‌ها، تمامی ایستگاه‌ها و تجهیزاتی که مسافران با آن در ارتباط هستند از جمله هندریل پله‌برقی ها، پله‌های ثابت، صندلی‌ها و تمامی گیت‌ها و دستگاه‌های شارژ بلیت مسافری و اتاق‌های مادر و کودک روزانه در چند نوبت، نظافت و ضدعفونی می‌شوند، تصریح کرد: امکان خرید بلیت‌های تک سفره و شارژ کارت بلیت الکترونیک مترو و اتوبوس به‌صورت بر خط از طریق سامانه یا "اپلیکیشن تهران من" فراهم است و مسافران بهتر است به‌منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی، از این طریق نسبت به خرید بلیت اقدام کنند.

شایسته اصل افزود: ما در شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با توجه به حجم مخاطبانی که روزانه با آن‌ها در ارتباط هستیم سعی کردیم نحوه اطلاع‌رسانی، آموزش و فرهنگ‌سازی برای مقابله با ویروس کرونا را همچنان در دستور کار قرار دهیم. شرکت بهره‌برداری متروی تهران در همین راستا نسبت به ارائه آموزش‌های شهروندی با نصب پوستر، بنر و تابلو‌های آموزشی در ایستگاه‌ها و قطارها، پخش کلیپ‌های آموزشی از مانیتور ایستگاه‌ها و قطار‌ها و همچنین پخش پیام‌های اطلاع‌رسانی از اتاق‌های کنترل در تمامی خطوط هفت‌گانه متروی تهران و حومه اقدام می‌کند، همچنین بارگذاری اینفوگرافی‌های آموزشی در صفحه اینستاگرام و سایت شرکت بهره‌برداری مترو به آدرس http://metro.tehran.ir در جهت آموزش شهروندی انجام می‌شود.

بنا بر اعلام مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه، وی در پایان به موضوع بهبود وضعیت تهویه ایستگاه‌ها با استفاده از فناوری‌های نوین اشاره کرد و افزود: ستاد پیشگیری و مقابله با بحران کرونا در این شرکت با تشکیل کارگروهی ویژه متشکل از نمایندگان معاونت مهندسی و مدیریت‌های مراکز فرمان، کیفیت، سلامت، ایمنی و محیط‌زیست، موضوع ارائه الگو‌های بهینه‌سازی عملکرد هواساز‌ها را پیگیری می‌کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد