تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

هفت شهر در وضعیت قرمز «کرونا»

شهر‌های کاشان، فردوس، قم، ابرکوه، اردکان، خاتم و مهریز به عنوان هفت شهر در وضعیت قرمز کشور از امروز به شمار می‌روند. پس از ۴۷ روز رنگ قرمز به نقشه کرونایی کشور بازگشت و اردکان تنها شهرستانی است که از روز ششم بهمن ۱۴۰۰ پس از انتشار سویه اومیکرون در وضعیت قرمز قرار گرفت.

کد خبر: ۱۲۰۱۷۲
۰۹:۰۷ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۰

وضعیت قرمز

دیدارنیوز: براساس اعلام آخرین رنگ بندی کرونایی در کشور از امروز جمعه هشتم بهمن ماه ۱۴۰۰، هفت شهر در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفت.

براساس این رنگ بندی جدید شهر‌های کاشان، فردوس، قم، ابرکوه، اردکان، خاتم و مهریز به عنوان هفت شهر در وضعیت قرمز کشور از امروز به شمار می‌روند.

براساس این گزارش، تهران، مشهد، اصفهان و شیراز و ۳۹ شهرستان دیگر در وضعیت نارنجی و ۲۱۷ شهر در وضعیت زرد قرار گرفتند، همچنین ۱۸۱ شهر همچنان در وضعیت آبی کرونا هستند.

پس از ۴۷ روز رنگ قرمز به نقشه کرونایی کشور بازگشت و اردکان تنها شهرستانی است که از روز ششم بهمن ۱۴۰۰ پس از انتشار سویه اومیکرون در وضعیت قرمز قرار گرفت.

بهرام عین الهی وزیر بهداشت نیز اعلام کرد که متاسفانه با افزایش موارد بستری و سرپایی باید اعلام کنیم که عملا وارد پیک ششم شده ‎ایم.

وی اظهار داشت: توصیه اکید و حتی خواهش ما رعایت همان راهکار‌های ساده، اما مهم وحیاتی است، استفاده صحیح از ماسک، رعایت شیوه نامه‌‎های بهداشتی و تزریق واکسن به ویژه دز سوم است.

براساس اعلام وزارت بهداشت، تا کنون ۶۰ میلیون و ۶۰۱ هزار و ۹۵۷ نفر دز اول، ۵۳ میلیون و ۸۷۳ هزار و ۹۷۸ نفر دز دوم و ۱۵ میلیون و ۹۳۶ هزار و ۸۵۲ نفر، دز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۳۰ میلیون و ۴۱۲ هزار و ۷۸۷ دز رسید.

همچنین تا روز هفتم بهمن ۱۴۰۰ و براساس معیار‌های قطعی تشخیصی، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۲۹۳ هزار و ۶۹۵ نفر و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۳۲ هزار و ۳۳۳ نفر رسید.

منبع: ایرنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر