تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

آمریکا خواهان روی کار آمدن رئیس جمهور وفادارش در روسیه است

رئیس دومای روسیه مدعی شد، واشنگتن می‌خواهد رئیس جمهوری در روسیه سر کار بیاید که تحت کنترل و وفادار به آمریکا باشد.

کد خبر: ۱۲۰۰۷۲
۱۱:۳۵ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰

مسکو کرملین

دیدارنیوز: ویچسلاو والودین رئیس مجلس دومای روسیه اعلام کرد که آمریکا خواهان روی کار آمدن رئیس جمهور تحت کنترل خود در روسیه است.

والودین روز چهارشنبه در مطلبی در کانال خود در شبکه تلگرام در واکنش به اظهارات جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه را تهدید به اعمال تحریم‌های شخصی کرده بود، نوشت: روسیه در دوره ریاست جمهوری ولادیمیر پوتین کشور قدرتمند و مستقل شد.

رئیس دومای روسیه (مجلس سفلای پارلمان روسیه) خاطرنشان کرد: سرانجام موضوع بطور کامل روشن شد و رهبری آمریکا آشکارا آنچه که هدف خود است و برای دستیابی به آن تلاش می‌کند را اعلام کرد.

وی افزود: واشنگتن می‌خواهد رئیس جمهوری در روسیه سر کار بیاید که تحت کنترل و وفادار به آمریکا باشد.

والودین تصریح کرد: آمریکا از اینکه در دوره حکومت پوتین، روسیه قدرتمند و مستقل شد ناراضی است.

رئیس دوما در ادامه نوشت: مردم روسیه این واقعیت را درک می‌کنند که تحریم‌های آمریکا علیه پوتین اعمال نمی‌شود بلکه علیه انتخاب ملت روسیه است.

وی خطاب به دولتمردان آمریکایی نوشت: شما به هدف خود نمی‌رسید همه اقدامات شما علیه کشور ما ماهیت خصمانه دارد. این یک واقعیت آشکار است.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی تهدید و اعلام کرد که اگر روسیه به اوکراین حمله کند با عواقب بسیار بزرگی مواجه خواهد شد. این عواقب تنها اقتصادی یا سیاسی نخواهد بود بلکه در روسیه در سراسر جهان با عواقب شدیدی مواجه خواهد شد.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین مدعی شد هیچ تغییری در وضعیت نیرو‌های روسی در نزدیکی مرز با اوکراین ایجاده نشده است.

بایدن در پاسخ به این پرسش که آیا در صورت حمله روسیه به اوکراین، تحریم‌هایی علیه شخص ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه اعمال خواهد شد، گفت که آن را بررسی می‌کنیم.

منطقه دونباس با ساکنان روس تبار در شرق اوکراین واقع شده است و از سال ۲۰۱۴ میلادی روس‌های این منطقه دو جمهوری خودخوانده دونتسک و لوگانسک تاسیس کرده و دولت‌های محلی مستقل از دولت اوکراین تشکیل داده‌اند.

روسیه بار‌ها خواستار مذاکره دولت اوکراین با نمایندگان این دو منطقه برای دستیابی به توافق و حل و فصل اختلافات شده است، اما کی یف مسکو را به حمایت و تشویق جدایی طلبان متهم و مذاکره با نمایندگان این مناطق را رد می‌کند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: روسیه آمریکا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر