تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

«کردی» پیش از بازداشت، استعفا داده بود

دبیر شورای عالی مناطق آزاد پیش از بازداشت مدیرعامل سابق منطقه آزاد چابهار، با درخواست استعفای وی موافقت کرده‌ بود

کد خبر: ۱۲۰۰۱۶
۱۸:۲۶ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰

«کردی» پیش از بازداشت، استعفا داده بود

دیدارنیوزخوزستان، اسناد موجود نشان دهنده این است که «سعید محمد» دبیر شورای مناطق آزاد پیش از بازداشت «عبدالرحیم کردی» مدیر عامل سابق منطقه آزاد چابهار با استعفای  وی موافقت کرده‌ بود.

مدیرعامل سابق منطقه آزاد چابهار در حالی از سوی سربازان گمنام بازداشت شده که پیش از بازداشت استعفایش توسط سردار محمد گرفته شد و بلافاصله بعد از بازداشت سرپرست این منطقه معرفی شد.

دو روز گذشته روابط عمومی سازمان اطلاعات سپاه سیستان و بلوچستان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در پی گزارشات متعدد واصله از سوی شهروندان سیستان و بلوچستان به پرونده شکایات و تخلفات احتمالی عبدالکریم کردی مدیرعامل سابق منطقه آزاد چابهار به قید فوریت در دستور کار قرار گرفت و پس از بررسی پرونده‌ها برخی تخلفات عمده و کلان تشخیص داده شد که با دستور و ورود جدی دادستان جهادی و انقلابی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرعامل منطقه آزاد چابهار احضار و بازداشت شد.

محمد بارها در نشست‌های خبری و مصاحبه های خود اعلام کرده است که با هرگونه تخلف در مناطق آزاد برخورد خواهد کرد و در پیگیری منافع مردم هیچگاه به افراد و اینکه از چه طیف یا گروهی هستند توجه نمی کنند،  بنابراین در راستای صیانت از منافع مردم این منطقه به سرعت  نصراله ابراهیمی را که از مدیران جهادی است به عنوان  مسول اداره سازمان منطقه آزاد چابهار معرفی کرد.

در حال حاضر منطقه آزاد چابهار به دلیل اینکه از معافیت تحریمی برخوردار است و موقعیت استراتژیکی دارد در مبادلات تجاری ایران به ویژه در تامین کالاهای اساسی کشور نقش موثری ایفا می کند، از این رو در شرایط کنونی بیشتر از هر زمان دیگری می تواند در اقتصاد کشور نقش ایفا کند، بر همین مبنا از سوی مدیران عالی مناطق آزاد مورد رصد قرار دارد و از طرف دیگر به دلیل ظرفیت های بالای این منطقه در دسترسی به مواد اولیه پتروشیمی ها، فولاد، انرژی و ... ظرفیت بالای در جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی دارد، مدیریت افرادی متخصص و متعهد در این منطقه می تواند درهای جدیدی را به روی اقتصادی ملی و منطقه ای بگشاید، سیاستی که در دوره کنونی مناطق آزاد کشور مورد توجه است تا از این طریق کاستی های سال های گذشته جبران شود و ایران یک قدم به بازارهای خارجی نزدیک تر شود.


برچسب ها: چابهار
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر