تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

شنیده شدن صدای انفجار در ابوظبی/ اصابت موشک به منطقه صنعتی جیزان عربستان

خبرگزاری اماراتی وام مدعی شد که دو موشک نوع بالستیک را که انصارالله یمن شلیک کرده بود ردگیری و منهدم کرده است. از سوی دیگر، شبکه المیادین از اصابت یک فروند موشک نوع بالستیک به منطقه صنعی جیزان عربستان خبر داد.

کد خبر: ۱۱۹۷۹۰
۰۷:۵۵ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰

انفجار یمن

دیدارنیوز: کانال صابرین نیوز بامداد امروز دوشنبه از شنیده شدن صدای ۴ انفجار مهیب در ابوظبی امارات خبر داد. همزمان المیادین اعلام کرد منطقه صنعتی جیزان عربستان هدف حمله موشکی قرار گرفته است.

این کانال اعلام کرد که همزمان با شنیده شدن صدای انفجار آژیر‌های خطر به صدا درآمدند. همچنین پرواز هواپیما‌ها در فرودگاه ابوظبی متوقف شده است.

از سوی دیگر خبرگزاری اماراتی وام مدعی شد که دو موشک نوع بالستیک را که انصارالله یمن شلیک کرده بود ردگیری و منهدم کرده است.

همچنین این خبرگزاری اعلام کرد حمله موشکی صورت گرفته هیچ تلفات و خساراتی نداشته و بقایای موشک‌های شیک شده پیرامون ابوظبی سقوط کرد.

دوشنبه گذشته نیز در پی حملات موشکی و پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به خاک امارات، انفجاری در نزدیک مخازن شرکت نفت «ادنوک» و یک انفجار دیگر در فرودگاه بین المللی ابوظبی رخ داد که بر اثر آن، سه نفر کشته و ۶ نفر دیگر زخمی شدند.

از سوی دیگر، شبکه المیادین از اصابت یک فروند موشک نوع بالستیک به منطقه صنعی جیزان عربستان خبر داد.

خبرگزاری رسمی عربستان"واس" به نقل از ائتلاف متجاوز سعودی این حمله را تایید کرد.

ائتلاف متجاوز عربی همچنین مدعی شد که دو پهپاد که از استان الجوف یمن شلیک شدند را رهگیری و ساقط کرده است و نیروهایش یک سکوی پرتاب موشک بالستیک را در استان الجوف یمن که حملات از آن جا صورت گرفته بود، منهدم کردند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی