تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

رحمانی‌فضلی: لیست ۳۰ نفره برای انتخاب استانداران به رئیس‌جمهور ارائه کردیم

رحمانی فضلی در پاسخ به این سوال که چه تعداد از استانداران شامل قانون منع بکارگیری بازنشستگان می‌شود بیان کرد: تعداد ۱۴ استاندار شامل قانون منع بکارگیری بازنشستگان می شوند که با هماهنگی شده نیت ما این است که انتخاب استانداران جدید با اولویت معاونان فعلی استانداران باشد.

کد خبر: ۱۱۹۷۴
۱۰:۳۵ - ۱۹ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - عبدالرضا رحمانی ‌فضلی وزیر کشور امروز چهارشنبه ۱۸ مهر ماه در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شرایط زیرساختی، خدماتی و تامین امنیت مرزهای کشور جهت برگزاری مراسم اربعین حسینی نسبت به سال گذشته بهتر است، از آمادگی کامل نیروهای امدادی و خدماتی برای تامین امکانات مورد نیاز زائران خبر داد اظهار داشت: هزینه زائران از نظر پرداخت حق بیمه و ... تغییری نداشته است و تنها تغییر قیمت مربوط به هزینه دریافت ویزای عراق آن هم بدلیل تغییرات قیمت ارز بوده که اقداماتی از همان ابتدا برای کاهش این رقم انجام شد که با همکاری بانک مرکزی ارز ٨ هزار تومانی برای پرداخت ویزای عراق تعیین شد البته همچنان در تلاش هستیم این رقم را کاهش دهیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا بنزین سهمیه بندی می شود یا خیر تاکید کرد: سهمیه بندی بنزین هنوز مطرح نیست، قاچاق سوخت در جلسه شورای امنیت کشور و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مورد بررسی قرار گرفت و وزارت نفت و استانداران مرزی گزارشی از روند قاچاق سوخت ارائه دادند که حکایت از این داشت که روزانه بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون لیتر در روز قاچاق سوخت انجام می گیرد که در مجموع ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار کارت سوخت از اقصی نقاط کشور به شهرهای مرزی منتقل می‌شوند که قاچاق سوخت از طریق این کارت ها صورت می گیرد، بنابراین پیشنهاد این بود که مجدد این کارت ها را احیا کنیم که این کارتها توسط صاحبان آنها و در مناطق فعالیت خودشان استفاده شود تا این یکی از روش‌های باشد که مانع قاچاق سوخت شود.

وزیر کشور در پاسخ به این سوال که آیا شهرداران شامل قانون منع بکارگیری بازنشستگان می شوند یا خیر گفت: شورای عالی استانها و شهرداری تهران تفسیر حقوقی از این موضوع داشتند و ما برای اینکه حقوق شهرداران حفظ شود همه راه هایی که میتوانیم به قطعیت برسیم را طی خواهیم کرد، اکنون دیوان محاسبات و سازمان بازرسی نظرات خود را اعلام کردند همچنین ما از معاونت حقوقی ریاست جمهوری و سازمان اداری و استخدامی نظرشان را خواسته ایم که هنوز جواب ندادند اما به طور کلی اگر مجبور باشیم به مجلس استفساریه ارائه خواهیم کرد.

رحمانی فضلی در پاسخ به این سوال که چه تعداد از استانداران شامل قانون منع بکارگیری بازنشستگان می‌شود بیان کرد: تعداد ۱۴ استاندار شامل قانون منع بکارگیری بازنشستگان می شوند که با هماهنگی شده نیت ما این است که انتخاب استانداران جدید با اولویت معاونان فعلی استانداران باشد چرا که با انتخاب استاندار جدید به طور طبیعی سلسله تغییراتی در معاونت ها و فرمانداری ها صورت می‌گیرد لذا تصمیم گرفتیم با اولویت از معاونان استانداری ها در این جایگاه استفاده کنیم، حدود ۳۰ نفر را در فهرستی به رئیس جمهور ارائه کرده ایم تا ایشان سوابق این افراد را بررسی کرده و نظرات خود را ارائه کنند تا پس از آن افراد مورد نظر را به هیات دولت معرفی کنیم.
منبع: جماران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز يکشنبه ۲۴ فروردين
امروز يکشنبه ۲۴ فروردين
امروز يکشنبه ۲۴ فروردين
امروز يکشنبه ۲۴ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی