تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

وضعیت راه‌های کشور؛ برف و کولاک ۴۵ جاده را مسدود کرد

مدیر مرکز مدیریت راه‌ها با بیان اینکه در حال حاضر ۴۵ جاده به دلیل بروز سیلاب، برف و کولاک و نبود ایمنی مسدود است، گفت: راهداران با تلاش ۲۴ ساعته و با بکارگیری تجهیزات راهداری تلاش می‌کنند محور‌های مسدود به سرعت باز شود.

کد خبر: ۱۱۹۵۳۰
۱۴:۴۵ - ۳۰ دی ۱۴۰۰

وضعیت راه‌های کشور

دیدارنیوز ـ علی اکبر آشوری درباره آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های کشور اظهار کرد: بر اساس اطلاعات بیش از ۲۳۰۰ دستگاه سامانه ترددشمار برخط و ۸۰۰ دستگاه دوربین نظارت تصویری، در حال حاضر اغلب جاده‌های کشور باز است و تردد در آن‌ها به روال عادی جریان دارد.

وی یادآور شد: با توجه به بارش برف و باران و بروز کولاک و سیلاب در بخشی از جاده‌های کشور، ضرورت دارد تردد در محور‌های کوهستانی و برف‌خیز حتما با زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی انجام شود و از تردد در کنار رودخانه‌ها خودداری شود.

مدیر مرکز مدیریت راه‌ها درباره آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های تهران-شمال بیان کرد: دوربین‌های نظارت تصویری در حال حاضر تردد روان در مسیر رفت و برگشت محور‌های هراز و فیروزکوه و آزادراه قزوین - رشت نشان می‌دهد.

آشوری بیان کرد: در حال حاضر محور کندوان و آزادراه تهران - شمال باز شده است و تردد در این دو محور روان است.

وی درباره وضعیت ترافیکی دیگر جاده‌ها گفت: در حال حاضر ترافیک سنگین در آزادراه قزوین - کرج حدفاصل استاندارد تا پل فردیس و ترافیک سنگین در محور شهریار - تهران محدوده شهرقدس داریم.
برف و باران در جاده‌های ۹ استان‌

مدیر مرکز مدیریت راه‌ها درباره وضعیت جوی جاده‌های کشور اظهار کرد: در حال حاضر بارش برف و باران در محور‌های استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، همدان، کرمانشاه، ایلام و لرستان و بارش باران در برخی از محور‌های استان گیلان گزارش شده است.

آشوری اضافه کرد: در دیگر جاده‌های کشور بارش و مداخلات جوی خاصی نداریم.
انسداد ۴۵ جاده

وی با اشاره به انسداد ۴۵ جاده به دلیل بروز سیلاب، برف و کولاک و نبود ایمنی، تصریح کرد: در حال حاضر محور رامیان-اولنگ-شاهرود در استان‌های گلستان و سمنان، جاده فرعی شمشک-دیزین، محور شهداد-نهبندان، محور خرم‌آباد-پل دختر، جاده‌سی‌سخت-پادنا، محور سروآباد-پاوه، محور گنجنامه-تویسرکان در استان همدان، جاده پونل-خلخال، محور وازک - بلده، محور هشتگرد - طالقان و محور لاسم - ارجمند در استان مازندران، به دلیل نبود ایمنی کافی در مسیر مسدود است.

مدیر مرکز مدیریت راه‌ها ادامه داد: همچنین محور بندرخمیر - بندر لنگه، محور بندرخمیر - بندرعباس، محور میل نادر - سفیدآبه واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان و محور دالکی-برازجان تا اطلاع بعدی مسدود است.

آشوری تصریح کرد: همچنین محور یاسوج - چرام در استان کهگیلویه و بویراحمد، جاده پاتاوه - دهدشت در استان گهکیلویه و بویراحمد، محور آزادراه پل زال – خرم آباد کیلومتر ۱۲ در استان لرستان، محور دندی - تکاب در استان زنجان، محور سه راهی ایرانخواه - تکاب در استان زنجان و محور خلخال - اسالم در استان اردبیل به دلیل نبود ایمنی کافی مسدود است.

وی با اشاره به اینکه در جنوب استان سیستان و بلوچستان (ایرانشهر) محور دلگان - جلگه به علت طغیان رودخانه‌های محلی تا اطلاع بعدی مسدود است، تصریح کرد: همچنین محور‌هایی نظیر دلگان - زهکلوت واقع در استان سیستان و بلوچستان به دلیل سیلاب و محور سنندج - کامیاران به علت بارش برف و کولاک شدید تا اطلاع بعدی مسدود است.

مدیر مرکز مدیریت راه‌ها بیان کرد: با تلاش راهداران و بکارگیری ۲۴ ساعته تجهیزات راهداری تلاش می‌کنیم محور‌های مسدود به سرعت باز شود.
آزادراه کرج-تهران-کرج پرترددترین جاده کشور

آشوری اظهار کرد: در شبانه‌روز گذشته بیشترین تردد جاده‌ای در آزادراه کرج-تهران با ۱۲۹ هزار تردد آزادراه تهران-کرج با ۱۲۴ هزار تردد و آزادراه کرج-قزوین با ۱۱۲ هزار تردد، ثبت شد.
افزایش ۱۹.۳ درصدی تردد خودرو در جاده‌ها

وی تصریح کرد: کل تردد ثبت شده در جاده‌ها در شبانه‌روز گذشته بر اساس آخرین اطلاعات حاصل از رصد تعداد ۲۲۱۶ دستگاه ترددشمار فعال در جاده‌ها، نسبت به روز قبل ۱۹.۳ درصد افزایش نشان می‌دهد؛ در همین مدت همچنین سهم وسایل نقلیه سنگین در ترافیک راه‌ها ۱۴.۹ درصد، بیشترین تردد بین ساعات ۱۶ تا ۱۷ و کمترین تردد بین ساعات ۳ تا ۴ صبح ثبت شد.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی