تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

آیا بنزین ناخالصی دارد؟

سوخت توزیعی در جایگاه‌های کل کشور در چهار مرحله پس از تولید، در پالایشگاه‌ها، مخازن، هنگام تحویل خط و مخزن جایگاه‌ها، کنترل می‌شود.

کد خبر: ۱۱۹۴۶۸
۱۵:۴۴ - ۲۹ دی ۱۴۰۰

آیا بنزین ناخالصی دارد

دیدارنیوز ـ مدیر تأمین و توزیع شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: اخبار رسانه‌ها درباره مطابق نبودن بنزین توزیعی در سطح شهر تهران با استاندارد‌های یورو ۴ به‌دلیل مخلوط شدن با دیگر فرآورده‌ها در تانکر‌های نفتکش، صحیح نیست، زیرا سیستم توزیع سوخت در کشور کاملاً مکانیزه است و فرآورده‌های مختلف در انبار‌های نفت، کاملاً مجزا توزیع و بارگیری می‌شوند.

به گفته سالاری‌نسب، هر نفتکش کارت حمل مخصوص خود را دارد که نوع فرآورده توزیعی در آن قید شده و برای مثال، نفتکشی که نفت‌کوره حمل می‌کند، سیستم به او اجازه حمل فرآورده دیگری را نخواهد داد. در موارد استثنا نیز، باید کاملاً مخزن و تانکر نفتکش شست‌وشو و دوباره کنترل شود تا بتواند فرآورده جدید را بارگیری کند.

او، بنزین و گازوئیل تولیدی در سطح کلانشهر‌ها و حوزه تهران را دارای استاندارد یورو ۴ دانست.

اسدالله قلیزاده رئیس انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فرآورده‌های نفتی، از اعلام کردن غیراستاندارد بودن بنزین به دادستانی کشور خبر داده بود و غلامرضا شریعتی رئیس سابق سازمان استاندارد نیز گفته بود: تحلیل ما در سال ۹۹ نشان می‌دهد کیفیت بنزین در کشور بهبود پیدا کرده، اما هنوز در برخی شاخص‌ها فاصله دارد.

برچسب ها: قیمت بنزین
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی