تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تحلیل‌گر سیاسی: پایگاه اجتماعی دولت ضعیف است

محمد مهاجری با انتقاد از برخی حامیان دولت گفت: به هر حال می‌دانیم که آقای رئیسی با یک رأیی کمتر از روسای جمهور قبلی انتخاب شد بنابراین پایگاه اجتماعی او ضعیف است.

کد خبر: ۱۱۹۲۴۱
۰۹:۳۳ - ۲۸ دی ۱۴۰۰

رئیسی

دیدارنیوز: یک تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: برخی حامیان دولت حرف‌هایی می‌زنند که خشم اجتماعی را در پی دارد. وقتی هم مردم عصبانی شوند سطح مطالبات شان از دولت افزایش پیدا خواهد کرد و تاوان این اتفاق را بیشتر از همه، دولت مستقر می‌پردازد.

این روز‌ها شاهد این هستیم که برخی حامیان دولت با نیت کاهش فشار‌ها بر مسئولان اجرایی صحبت‌هایی را درباره زندگی خصوصی مردم مطرح می‌کنند که بیشتر نتیجه عکس دارد، چون نگاه مردم را نسبت به دولت منفی می‌کنند.

محمد مهاجری درباره نقد تند برخی حامیان دولت به زندگی خصوصی مردم گفت: این افراد را در سه گروه می‌توان دید. گروه نخست اعضای جبهه پایداری یا افراد همسو با این جبهه هستند که حرف‌های تند می‌زنند تا از دولت بیشتر سهم‌خواهی کنند. در واقع غیر مستقیم پالس به دولت می‌فرستند که «سهم ما را بده بیاد».

وی افزود: پایداری‌ها می‌خواهند با شلوغ‌کاری، طرح خواسته‌های بزرگ و تهدید مردم مسائل مملکت را بغرنج جلوه دهند تا بتوانند از دولت سهم بیشتری برای حضور در قدرت بگیرند. در مجموع تفکر جبهه پایداری قصد دارد با یأس افکنی در بین جامعه دولت را مستأصل کند تا به این جبهه سهم بیشتری بدهد.

این فعال مطبوعاتی اظهار کرد: گروه دوم دوستان نادان دولت هستند، آن‌ها فکر می‌کنند با این کار می‌توانند به دولت یاری برسانند، اما توجه ندارند که عملا نتیجه کار آن‌ها این خواهد بود که پشتوانه اجتماعی ضعیت این دولت را ضعیف‌تر می‌کنند. به هر حال می‌دانیم که آقای رئیسی با یک رأیی کمتر از روسای جمهور قبلی انتخاب شد بنابراین پایگاه اجتماعی او ضعیف است.

وی افزود: گروه سوم واقعا حامی دولت هستند این کار‌ها را نیز تعمدا انجام می‌دهند، چون فکر می‌کنند هنوز فضا، فضای انتخابات است، حال آنکه کمتر از دو هفته دیگر ۶ ماه از عمر این دولت به پایان می‌رسد. این افراد می‌خواهند با بزرگنمایی مسائل و مشکلات دولت گذشته -که بسیاری از ادعا‌های شان حاوی اطلاعات غلط است-، دولت گذشته را همچنان مسئول اتفاقات اخیر معرفی کنند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی درباره تبعات منفی اقدامات سه گروه یادشده بر عملکرد دولت سیدابراهیم رئیسی یادآور شد: گرچه این سه گروه خاستگاه‌ها و نیت‌های مختلفی دارند، اما خروجی کارشان یکسان است، چون همه آن‌ها در جهت تضعیف دولت قدم بر می‌دارند. البته شاید دولت متوجه این مسئله نباشد و گمان کند این‌ها با فشار آوردن بر رقیب در حال کمک کردن به دولت هستند.

وی افزود: حتی اگر الان اعلام شود مقصر ۹۹ درصد مشکلات کنونی دولت قبل بوده، این ادعا بالاخره تاریخ مصرف دارد، چون بعد از مدتی دیگر این صحبت‌ها خریدار ندارد و مردم همه کار‌ها را بعد از مدتی از دولت مستقر می‌خواهند بنابراین ادامه یافتن این مباحث عملا به ضد دولت مستقر تمام خواهد شد.

مهاجری تأکید کرد: هرچه بگویند از ابتدای پیدایش آدم تا به امروز همه مشکلات به گردن دولت قبل بوده، این مسئله فقط خشم اجتماعی و عصبانیت مردم را افزون می‌کند، وقتی هم مردم عصبانی شوند سطح مطالبات شان از دولت افزایش پیدا خواهد کرد و تاوان این اتفاق را بیشتر از همه، دولت مستقر می‌پردازد.

برچسب ها: دولت رئیسی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی