تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

افزایش حقوق بازنشستگان با فرمول غیرنقدی وزیر اقتصاد

سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی از طرح این وزارتخانه برای افزایش حقوق بازنشستگان از طریق تعریف محصولات بیمه‌ای جدید خبر داد. بنا به گفته او، مقرر شده رییس کل بیمه مرکزی در این زمینه پیشنهادی را به سرعت آماده و ارائه کند. اما نظر بازنشستگان در این زمینه چیست؟

کد خبر: ۱۱۸۸۳۸
۰۸:۴۹ - ۲۵ دی ۱۴۰۰

افزایش حقوق بازنشستگان

دیدارنیوز ـ دولت قرار است با فرمولی جدید و به صورت غیرنقدی، حقوق بازنشستگان را با تعریف محصولات بیمه‌ای بالا برد. سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی از طرح این وزارتخانه برای افزایش حقوق بازنشستگان از طریق تعریف محصولات بیمه‌ای جدید خبر داد. بنا به گفته او، مقرر شده رییس کل بیمه مرکزی در این زمینه پیشنهادی را به سرعت آماده و ارائه کند.

با توجه به این اظهارات، در حال حاضر این سوال مطرح است که آیا افزایش غیرنقدی حقوق بازنشستگان میتواند بار مشکلات معیشتی بازنشستگان را کم کند؟

کاربران خبرآنلاین در این خصوص دیدگاه خود را مطرح کردند. یکی از کاربران نوشت: «این چه فرمول سمی هست باز. یعنی کسی قسط داره یا اجاره داره، چه‌کار باید بکنه.»

کاربر دیگری تصریح کرد: «راستش خیلی از زوج‌های جوان همین الان به‌دلیل سختی شرایط به نوعی از طرف پدر و مادر تامین می‌شن و بعضی‌ها حتی ناهار و شام منزل پدراشون هستن تا هزینه‌هاشون رو جبران کنند.»

همشهری، کاربر خبرآنلاین نوشت: «این چه طرحی است؛ پول نقد به عنوان حق بیمه از ما گرفتید، حالا میخواهید غیرنقد عمل کنید. این عین غش در قرارداد است.»

کاربری متذکر شد: «بعد از مدتی هم اون امکانات غیرنقدی که می‌دهند را هم به بهانه‌های مختلف قطع می‌کنند.»

یکی از کاربران یادآور شد: «مشکل زندگی فقط خوراک نیست؛ هزینه‌های دیگری در زندگی است که باید با پول پوشش داد.»

کاربری عنوان کرد: «هیچ راه‌حلی برای مردم جواب نخواهد داد.»

کاربری تاکید کرد: «در شرایط جنگ اقتصادی هستیم، بنابراین کارمند و بازنشسته هم باید مثل بقیه مردم توقع خودشون رو کم کنند و ریاضت اقتصادی رو پیشه کنند؛ بسیاری از مردم بیکارن و درآمد ندارن.»

برچسب ها: اقتصاد ایران
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد