تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

تربیت نجاتگران هلال احمر برای حضور در پایگاه‌های امداد و نجات کشور

 با تربیت مدرسین دوره‌های تخصصی نجات زمینه افزایش نجاتگران هلال احمر برای حضور در پایگاه‌های امداد و نجات کشور فراهم می‌شود

کد خبر: ۱۱۸۶۰۵
۱۹:۵۱ - ۲۱ دی ۱۴۰۰

به گزارش دیدار نیوز خوزستان: محمد منتظری مدیرکل آموزش‌های تخصصی و ضمن خدمت جمعیت هلال احمر در مراسم آغازین دوره‌های تربیت مربی جستجو و نجات در محیط‌های آبی و حوادث حمل و نقل، اظهار کرد: در این دوره مربیانی از سراسر کشور حضور دارند و با گذراندن دوره تربیت مربی جستجو و نجات در محیط‌های آبی، نجاتگران آسیب‌دیدگان حوادث و سوانح را تربیت خواهند کرد و این نجاتگران در پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای حضور پیدا می‌کنند.

وی با بیان اینکه کشور در شرایط اقتصادی بدی قرار دارد و جمعیت هلال احمر نیز با این شرایط گریبانگیر است، افزود: در این شرایط، این کار بسیار ارزشمند است و سالیان سال می‌تواند سرمایه‌ای ارزشمند برای کشورمان باشد.

مدیرکل آموزش‌های تخصصی و ضمن خدمت جمعیت هلال احمر گفت: افرادی که در این دوره حضور پیدا کرده‌اند در قالب و فرآیند یک آزمون به عنوان مربی معرفی شده‌اند و شایستگی علمی و عملی را داشته‌اند؛ این افراد، سفیران آموزشی هر استان هستند.

وی افزود: از اساتید این دوره تقاضا می‌کنم که بیشتر بر نحوه تدریس کار کنند تا بتوانیم مدرسین قوی و توانمندی تربیت کنیم. هر چقدر آموزش‌ها گسترش پیدا کند بیشتر باعث تغییر نگرش می‌شود و تغییر رفتار نیز باعث توسعه کشور می‌شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين