تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

هیلی: برای انتخاب مجدد ترامپ در ۲۰۲۰ مبارزه خواهم کرد

سفیر مستعفی آمریکا در سازمان ملل در واکنش به گمانه‌زنی‌های گسترده درباره جاه‌طلبی‌های سیاسی بیشترش به دنبال اعلام استعفایش در روز سه‌شنبه اعلام کرد: برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ میلادی نامزد نمی‌شوم و از انتخاب مجدد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا حمایت خواهم کرد.

کد خبر: ۱۱۸۴۵
۱۰:۱۳ - ۱۸ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل در جریان دیدارش با ترامپ در کاخ ریاست‌جمهوری که در جریان آن ترامپ استعفای وی را قبول کرد به خبرنگاران گفت: من برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ نامزد نمی‌شوم. من به دنبال حمایت از ترامپ در انتخابات بعدی هستم.

از آنجایی که کاخ سفید با عجله نشست میان ترامپ و هیلی را اعلام کرد، اخبار مربوط به تصمیم نیکی هیلی برای استعفا از سمتش به شدت فراگیر و منعکس شد.

ترامپ که در دفتر ریاست‌جمهوری در کنار هیلی نشسته بود به خبرنگاران گفت: هیلی تا پایان سال جاری میلادی در سمت خود باقی خواهد ماند و پس از آن نیاز به یک استراحت دارد.

ترامپ تاکید کرد که هیلی از شش ماه پیش تصمیم خود را برای استعفا از سمتش به وی ابلاغ کرده بود.

هیلی فرماندار سابق کارولینای جنوبی به خاطر اعتباراتش از جانب حزب جمهوری‌خواه و تمایلی که به این حزب داشت به عنوان یک نیروی ثابت و استوار در دولت تلقی می‌شد.

شایعاتی نیز به شدت منعکس شده بود مبنی بر اینکه هیلی جاه‌طلبی‌های سیاسی خودش را دارد. اخبار روز سه‌شنبه باعث گمانه‌زنی‌های گسترده‌ای شد مبنی بر اینکه هیلی ممکن است خودش را برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ میلادی آماده کند؛ گمانه‌زنی‌هایی که فورا از جانب نیکی هیلی رد شد و تاکید کرد که از انتخاب مجدد ترامپ در سال ۲۰۲۰ میلادی حمایت خواهد کرد.

استعفای هیلی در زمان ناخوشایندی برای کاخ سفید صورت می‌گیرد چراکه انتخابات میان دوره‌ای سال ۲۰۱۸ میلادی بسیار نزدیک است. این تصمیم همچنین احتمالا تایید برت کاوانا، به عنوان عضو دادگاه عالی را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد؛ انتصابی که می‌تواند یک پیروزی بزرگ برای دولتی باشد که بیش از دولت‌های قبلی آشوب و ناآرامی و همچنین تغییر کارمندان را تجربه کرده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر