تیتر امروز

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...

واکنش رئیس‌جمهور کوبا به تحریم‌های جدید آمریکا

رییس جمهور کوبا با انتقاد از تحریم‌های جدید آمریکا علیه مقامات این کشور اعلام کرد: وقتی شرایطی برای اعمال فشار بیشتر وجود ندارد، مجازات‌ها با نام و نام خانوادگی همراه می‌شود.

کد خبر: ۱۱۸۱۴۸
۱۰:۲۹ - ۱۸ دی ۱۴۰۰

تحریم آمریکا

دیدارنیوز: «میگل دیاز کانل» رئیس‌جمهوری کوبا، تحریم‌های جدید آمریکا علیه هشت مقام کوبایی را که در چارچوب سیاست خصمانه واشنگتن علیه هاوانا اعمال شده، محکوم کرد.

به نقل از تارنمایی شبکه تلویزیونی تله سور، «میگل دیاز کانل» رئیس‌جمهوری کوبا در صفحه توییترش نوشت: وقتی شرایطی برای اعمال فشار بیشتر وجود ندارد، مجازات‌ها با نام و نام خانوادگی همراه می‌شود. اگر چه آن‌ها هرگز از انجام آن (تحریم) علیه کل مردم کوبا دست برنداشته اند. مشکل، عزت کوبا است. 

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه محدودیت‌هایی را در صدور ویزا برای هشت مقام کوبایی اعمال کرد.

بلینکن در بیانیه‌ای اعلام کرد: ایالات متحده در پاسخ به تلاش‌های دولت کوبا برای سلب آزادی و حقوق کوبایی‌ها از طریق ادامه ارعاب، حبس ناعادلانه و احکام شدید، اقداماتی را برای اعمال محدودیت‌های ویزا انجام داد.

وزیر خارجه آمریکا نام این مقامات را مشخص نکرد، اما گفت که همه این مقامات و مسئولان با بازداشت، صدور حکم و زندانی شدن معترضان کوبایی مرتبط هستند. وی همچنین مدعی شد که تقریباً ۶۰۰ معترض در کوبا پس از اعتراضات ۱۱ ژوئیه (۲۰ تیر) همچنان در زندان به سر می‌برند.

اعتراض‌ها در کوبا از یکشنبه ۱۱ ژوئیه (۲۰ تیر) آغاز شد و هزاران کوبایی از هاوانا تا سانتیاگو برای اعتراض به محدودیت‌های همه‌گیری کرونا و سرعت کند واکسیناسیون به خیابان‌ها آمدند.

آیزنهاور در سال ۱۹۶۰ نخستین تحریم اقتصادی علیه کوبا را به اجرا گذاشت و واردات شکر از این جزیره را محدود کرد. به این ترتیب روند غم انگیز و ظالمانه فشار اقتصادی به مردم کوبا آغاز شد. در سال ۱۹۸۲ کوبا در فهرست کشور‌های حامی تروریسم آمریکا قرار گرفت. با این حال از سال ۲۰۱۴ زمزمه‌های روابط دو کشور آغاز شد. در نتیجه در همان سال در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما و با ایجاد تغییرات در سیاست خارجی آمریکا، پس از نیم قرن تحریم و محاصره کامل اقتصادی کوبا، روابط دو کشور از سر گرفته شد. این تصمیم واکنش‌های بسیاری در سطح بین الملل به همراه داشت که نشان دهنده شکست محاصره آمریکا بر کوبا بود.

اما این توافق دوامی نداشت و با روی کار آمدن دونالد ترامپ جمهوری‌خواه این توافق به صورت یکجانبه از سوی آمریکا لغو شد.

نکته حائز اهمیت اینکه حتی ورود جو بایدن به کاخ سفید، سیاست‌های واشنگتن در دوره باراک اوباما در قبال کوبا را احیا نکرد. کاهش تنش میان دولت‌های دو کشور هر چند بخشی از وعده‌های انتخاباتی بایدن بود، اما آنچه در عمل دیدیم اینکه بایدن نسبت به انجام وعده‌های خود اقدامی انجام نداده است. گواه روشن این امر، انتشار خبر‌ها از تحریم‌های جدید کاخ سفید علیه هاوانا است. به این ترتیب ادعای بیراهی نیست اگر خصومت با کوبا را از میراث ارزشمند دونالد ترامپ بدانیم که تمایل جو بایدن بر صیانت تمام قد از آن استوار است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: کوبا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر