تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
کمال حیدری، معاون بهداشتی وزارت بهداشت

اسناد ام‌ای سیکس نشان می‌دهد دشمن روی کاهش جمعیت کشور حساب کرده

کمال حیدری، معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه دشمن روی کاهش جمعیت در ایران حساب کرده است، گفت: بحث جمعیت ملی است و نباید در این حوزه دچار افراط و تفریط شد.

کد خبر: ۱۱۷۷۰۸
۱۵:۱۸ - ۱۲ دی ۱۴۰۰

 دشمن روی کاهش جمعیت کشور حساب کرده

دیدارنیوز ـ کمال حیدری، معاون بهداشتی وزارت بهداشت صبح یکشنبه در جلسه توجیهی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در حوزه وزرات بهداشت و درمان، گفت: با توجه به آنکه تولید داخلی واکسن کرونا به اندازه است، ورود واکسن در شرایط اقتصادی فعلی توسط ستاد ملی ممنوع شده، اما موارد اهدایی آسترازنکا طی هفته‌های آینده وارد کشور می‌شود.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه نگاه دولت، تقویت زیرساخت‌های نظام شبکه بهداشت است، افزود: اصلاح زیرساخت‌های سامانه‌های الکترونیک ضرورتی است که مورد توجه دولت قرار دارد.

وی با تاکید بر تحقق طرح پزشک خانواده، تصریح کرد: تحقق نظام پزشک خانواده و نظام ارجاع موجب ایجاد یک بلوغ در نظام بهداشت و درمان کشور است.

حیدری با بیان اینکه نقش خانواده در سلامت جسمی و روانی افراد محوری است، افزود: مردم برای تشکیل خانواده ابتدا به وزارت بهداشت مراجعه می‌کنند لذا وظیفه ما در حوزه افزایش جمعیت مهم بوده و باید در این راستا تلاش کنیم.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: اقدامات برای افزایش جمعیت باید با بصیرت همراه شود و همانطور که دشمنان طی سال‌ها با برنامه ریزی در راستای کاهش جمعیت اقدام کردند باید با برنامه درست در این مسیر گام برداشت.
دشمن روی کاهش جمعیت ایران حساب کرده است

وی با بیان اینکه اسناد لو رفته از «ام‌ای سیکس» نشان می‌دهد که دشمن روی کاهش جمعیت و نابودی کشور حساب کرده است، تصریح کرد: باید با بصیرت و بینش عمیق در این حوزه اقدام کرد.

حیدری با اشاره به اینکه مسئله جمعیت کاملاً فرهنگی شده و ذهن افراد نسبت به فرزند آوری تغییر کرده است، گفت: شورای اداری استان‌ها باید برای برنامه ریزی و اقدام در راستای افزایش جمعیت بسیج شود.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت بیان کرد: رشد جمعیت در کشور‌های اروپای شرقی در بازه زمانی معروف به دوره پنجره رخ داده، اما در کشور ما چند سال از این دوره از دست رفته است.

وی با بیان اینکه بحران در گیلان نسبت به سایر استان‌ها بدتر است، ادامه داد: کمتر از یک دهه وقت داریم که مشکل کمبود جمعیت را حل کنیم لذا گفتمان قالب در استان و کشور باید به این سمت برود.

حیدری با تاکید بر پرهیز از افراط و تفریط در مسئله افزایش جمعیت مانند سایر موضوعات فرهنگی مانند حجاب، گفت: بحث جمعیت یک بحث ملی است و اگر می‌خواهیم آینده ایران زنده باشد باید به موضوع جمعیت توجه کافی شود.

منبع: مهر
برچسب ها: جمعیت ایران
ارسال نظرات