تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

ناپدری قاتل: از دست زنم عصبانی بودم، دختر ۳ ساله‌اش را کشتم!

کد خبر: ۱۱۷۵۶۹
۱۰:۳۴ - ۱۱ دی ۱۴۰۰

از دست زنم عصبانی بودم، دختر ۳ ساله‌اش را کشتم!

دیدارنیوز ـ کارآگاهان جنایی استان مازندران وقتی از مرگ مشکوک دختربچه‌ای سه‌ساله در بیمارستان مطلع شدند، به محل رفتند و بررسی‌های خود را آغاز کردند.

تیم پزشکی به مأموران توضیح دادند روی بدن این کودک آثار ضرب و جرح وجود دارد و به نظر می‌رسد او به‌خاطر ضرباتی که به بدنش وارد شده جان باخته است. آن‌ها همچنین توضیح دادند این کودک دیر به بیمارستان منتقل شده است.

مأموران در گام بعدی از مادر کودک تحقیق کردند. این زن که داغدار فرزندش بود، شوهرش را به‌عنوان قاتل معرفی کرد. او گفت: من به‌تازگی ازدواج کرده‌ام، اما با همسرم اختلاف داشتم و در نهایت شوهرم دخترم را به باد کتک گرفت و او را به‌شدت زد. وقتی دیدم دخترم بدحال است، خواستم او را به بیمارستان برسانم، اما همسرم مانع من شد تا اینکه بالاخره او خانه را ترک کرد و من فرزندم را به بیمارستان رساندم، اما دیگر دیر شده بود.

کارآگاهان وقتی فهمیدند ناپدری عامل این جنایت است، تحقیقات خود را برای دستگیری او پی گرفتند، اما فهمیدند این مرد به مکانی نامعلوم گریخته و پنهان شده است. پلیس تمام سرنخ‌های موجود را دنبال کرد تا اینکه مشخص شد متهم به شهر مشهد فرار کرده است. به این ترتیب تیمی از مأموران نیابت قضائی دریافت کردند و بعد از رفتن به مشهد، توانستند مخفیگاه متهم را شناسایی کنند. آن‌ها مرد قاتل را در عملیاتی غافلگیرانه بازداشت کردند.

متهم وقتی تحت بازجویی قرار گرفت، به کشتن فرزند همسرش اعتراف کرد و گفت: به دلیل اختلافاتی که با زنم داشتم از دست او عصبانی بودم و به همین دلیل روز حادثه از سر خشم دختر او را کتک زدم و بعد از اینکه فهمیدم چه بلایی سر این کودک آورده‌ام، فرار کردم.

بنا بر این گزارش، متهم در حال حاضر در بازداشت به سر می‌برد و تحقیقات از او ادامه دارد.

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر