تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

اعمال محدودیت‌های جدید کرونایی و فراخوان جهانی برای تزریق دُز یادآور

گسترش سویه اُمیکرون، اعمال محدودیت‌های جدید و فراخوان جهانی برای تزریق دُز یادآور واکسن کروناویروس را به همراه داشته است.

کد خبر: ۱۱۶۹۴۱
۱۲:۴۷ - ۰۱ دی ۱۴۰۰

فراخوان جهانی برای تزریق دُز یادآور

دیدارنیوز ـ مقامات سنگاپور سفر‌های بدون قرنطینه را به حالت تعلیق درآورده و در استرالیا نیز امروز (چهارشنبه) الزام به واکسیناسیون مورد تجدید نظر قرار گرفت چرا که موارد فزاینده ابتلا به سویه اُمیکرون درست چند روز پیش از کریسمس، مقامات را مجبور به اعمال محدودیت‌های جدید و تسریع در تزریق دُز یادآور واکسن کرده است.

دولت‌ها در سراسر جهان محدودیت‌های اجتماعی را تشدید کرده و از شهروندان درخواست کرده‌اند که برای واکسیناسیون اقدام کنند، زیرا اُمیکرون به عنوان سویه غالب ویروس ظاهر می‌شود و برنامه ریزی برای بازگشایی‌ها در سال ۲۰۲۲ لغو شده است.

"جو بایدن"، رئیس‌جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه وعده انجام نیم میلیارد تست رایگان کووید-۱۹ را داد و به یک چهارم بزرگسالان آمریکایی که در برابر کروناویروس واکسینه نشده‌اند هشدار داد.

کشور‌ها در پاسخ به افزایش موارد ابتلا، به دنبال کوتاه کردن فاصله زمانی بین تزریق دُز دوم واکسن و دُز یادآور هستند. با این حال به دلیل نگرانی از خستگی ناشی از قرنطینه عمومی، تمایلی به بازگرداندن محدودیت‌های سختگیرانه اعمال شده در زمان گسترش سویه دلتا در اوایل سال جاری وجود ندارد.

 به نقل از خبرگزاری رویترز، "اسکات موریسون"، نخست وزیر استرالیا از تخصیص بودجه جدید واکسیناسیون برای کلینیک‌ها و داروخانه‌ها خبر داد و از مقامات ایالتی درخواست کرد تا به بازگشایی صد‌ها مرکز واکسیناسیون اقدام کنند تا روند تزریق دُز یادآور سرعت گیرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی