تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران خبر داد

تامین و توزیع کیت‌های امیکرون به میزان کافی در مراکز تشخیصی

مهندس سید حسین صفوی، رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران گفت: کیت‌های امیکرون به اندازه کافی در کشور تامین شده و در اختیار مراکز تشخیصی قرار داده شده است.

کد خبر: ۱۱۶۸۷۲
۱۵:۲۴ - ۳۰ آذر ۱۴۰۰

تامین و توزیع کیت‌های امیکرون

دیدارنیوز ـ مهندس سید حسین صفوی، رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران با بیان این مطلب افزود: بعد از شیوع کرونا ظرفیت تولید کیت‌های تشخیصی در کشور وجود نداشت. در ابتدا کیت‌های تشخیصی به صورت وارداتی تامین شد و شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌هایی که درخصوص کیت‌های آزمایشگاهی فعالیت داشتند شروع به تولید این کیت‌ها کردند.

وی در ادامه گفت: از آنجایی که تست و رصد کرونا بسیار اهمیت داشت لذا تعداد زیادی تست کرونا در کشور صورت گرفت و کیت‌های آزمایشگاهی برای تشخیص کرونا از طریق شرکت‌های داخل کشور تامین شد و تعداد بسیاری از این کیت‌ها به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور توزیع شد.

رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران در ادامه افزود: درخصوص کیت‌های امیکرون هم در حال حاضر شرکت‌های تولید کننده کیت‌های آزمایشگاهی درحال تولید هستند و تعدادی از این کیت‌های تولید شده در اختیار دانشگاه‌های کشور قرار می‌گیرد و مراکز تشخیصی و آزمایشگاه‌ها می‌توانند این تست را انجام بدهند.

بنابر اعلام وبدا، وی همچنین گفت: ما روزانه در کشور بیش از ۱۵۰ هزار تست انجام می‌دهیم و برای تشخیص کرونا، کیت‌هایی که در کشور وجود دارد کفایت می‌کند و می‌تواند کرونا را تشخیص دهد.

صفوی در پایان گفت: از جهت الگو‌های اپیدمیولوژیک تشخیص نوع ویروس هم اهمیت دارد و کیت‌های امیکرون به اندازه کافی تامین شده و دراختیار مراکز تشخیصی قرار داده شده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی