تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
با حضور رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر تهران برگزار شد:

نشست هم‌اندیشی، نوآوری و ایده‌پردازی در قلب طهران

شهردار منطقه ۱۲ از برگزاری نشست هم‌اندیشی، نوآوری و ایده‌پردازی در این منطقه با حضور رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران خبر داد.

کد خبر: ۱۱۶۲۹۸
۱۵:۰۴ - ۲۲ آذر ۱۴۰۰

نشست هم‌اندیشی، نوآوری و ایده‌پردازی در قلب طهران

دیدارنیوز: صبح امروز، ۲۲ آذرماه، نشست هم‌اندیشی، نوآوری و ایده‌پردازی منطقه با حضور سیدجعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران و هیأت همراه، امیر یزدی، شهردار منطقه، معاونان و اعضای شورایاری در سالن جلسات شهرداری منطقه برگزار شد.

در این جلسه نخست، بررسی موضوعات عمرانی و ترافیکی منطقه ۱۲ مورد بحث و ارزیابی قرار گرفت که شورایاران در مورد هر محله به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در این زمینه پرداختند.

در ادامه یزدی ضمن خیرمقدم به حضور رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر به بیان ویژگی‌های منطقه ۱۲ پرداخت و گفت: به‌طور قطع این منطقه به عنوان منطقه تاریخی قلب طهران، دارای ویژگی‌های منحصر‌به‌فردی است که آن را از دیگر مناطق متمایز می‌کند؛ به همین دلیل در حوزه‌های ترافیکی و عمرانی نیز باید با توجه به همین ویژگی‌ها به تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی پرداخت.

وی با اشاره به محله هرندی ادامه داد: برای مثال در مورد محله‌ای مانند هرندی که از تراکم بیشتری برخوردار است، نمی‌توان اقدامات عمرانی و ترافیکی‌ای مشابه دیگر محلات انجام داد و این نکاتی است که با بازنگری در طرح تفصیلی منطقه ۱۲ باید لحاظ گردد.

تشکری نیز ضمن یادآوری ارزش‌ها و حساسیت‌های منطقه ۱۲، قول مساعدت در مورد توجه ویژه به مسائل عمرانی و ترافیکی منطقه داد و بیان کرد: کمیسیون عمران و حمل‌ونقل در شورای شهر، دارای کارگروه‌هایی است که این کارگروه‌ها به‌طور تخصصی به موضوعات مختلف می‌پردازند و برای حل مسائل، راهکار ارائه می‌دهند.

وی با تأکید بر اینکه اگر طرح‌ها به‌طور تدریجی اجرا شوند، آثار و نتایج بهتری خواهند داشت، افزود: اجرای تدریجی و مداوم به همراه مطالعات کافی می‌تواند از بروز نتایج نامطلوب در فرایند انجام کار‌ها جلوگیری کند؛ به همین دلیل هرچقدر زمان بیشتری برای مطالعات و بازنگری صرف شود، دستاورد‌های ارزشمندتری نصیب شهر خواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها