تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

جزئیات حمله نیروهای یمنی به وزارت دفاع عربستان سعودی

یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن جزئیات حمله امروز صبح این نیروها به خاک عربستان سعودی را تشریح کرد. بر مبنای گفته‌های سریع ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض و شرکت آرامکو در جده هدف حملات پهپادی قرار گرفته است.

کد خبر: ۱۱۵۸۷۵
۱۳:۲۰ - ۱۶ آذر ۱۴۰۰

حمله پهپادی یمن به عربستان سعودی

دیدارنیوز: سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن با تشریح جزئیات عملیات بامداد امروز نیرو‌های این کشور در عمق خاک سعودی، گفت: در این عملیات، ساختمان وزارت دفاع عربستان و نیز تأسیسات نفتی آرامکو هدف قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن به تشریح عملیات پهپادی و موشکی گسترده نیرو‌های این کشور در عمق خاک سعودی پرداخت.

بر اساس این گزارش، وی در تشریح عملیات گسترده بامداد امروز علیه مواضع سعودی، گفت: مواضع نظامی و حساس عربستان سعودی در ریاض، جده، طائف، جیزان، نجران و عسیر توسط نیرو‌های یمنی هدف قرار گرفتند.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن افزود: عملیات گسترده بامداد امروز تحت عنوان عملیات «هفتم دسامبر» انجام شد. در این عملیات، یگان‌های پهپادی و موشکی یمن مشارکت داشتند.

وی گفت: در جریان عملیات مذکور ۶ پهپاد از نوع «صماد ۳» و چند موشک «ذوالفقار» وزارت دفاع عربستان سعودی، فرودگاه هوایی «الملک خالد» و چند نقطه نظامی دیگر در ریاض را هدف قرار دادند.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن افزود: همچنین ۶ پهپاد از نوع «صماد ۲» و «صماد ۳» پایگاه هوایی «الملک فهد» در طائف و شرکت آرامکو را در جده هدف قرار دادند. مواضع سعودی در ابها، جیزان و عسیر نیز به وسیله پهپاد‌های صماد ۱ و صماد ۲ هدف قرار گرفتند.

یحیی سریع در ادامه سخنانش یادآور شد: افزون بر این، مواضع حساس و حیاتی سعودی در ابها، جیزان و نجران به وسیله ۸ پهپاد از نوع «قاصف ۲ k» و تعدا زیادی موشک بالستیک هدف قرار گرفتند.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در پایان نیز تأکید کرد که تا زمان تداوم تجاوزگری‌های سعودی و متحدانش علیه این کشور، نیرو‌های یمنی عملیات گسترده خود در عمق خاک عربستان را متوقف نخواهند کرد.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی