تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

خداحافظی تهران با هوای پاک؛میانگین شاخص آلودگی هوا ناسالم برای همه

طبق آخرین آماری که سامانه پایش کیفی هوای کشور منتشر کرده است، اهواز، تهران، اراک، تبریز و مشهد جزء استان های هستند که شاخص آلودگی بالایی دارد و در تهران شرایط بحرانی تر از سایر شهرهاست.

کد خبر: ۱۱۴۴۲۹
۱۴:۵۵ - ۲۵ آبان ۱۴۰۰

 

هوای تهران ناسالم است؛ میانگین شاخص آلودگی هوا ناسالم برای همه

 

دیدارنیوز: سامانه پایش کیفی هوای کشور آماری که منتشر کرده نشان می‌دهد موضوع آلودگی هوا در برخی از استان‌های کشور با شدت زیادی بروز کرده است که سهم استان تهران از این آلودگی بیشتر از سایر شهر‌های دیگر است و شاخص آلودگی آن روی عدد ۱۵۴ قرار گرفته است.

این شاخص در استان خوزستان ۱۷۱، در تبریز ۱۵۴، در مشهد ۱۵۶ در اراک ۱۵۴ و در استان تهران بین ۱۴۸ تا ۱۶۴ بوده است.

شاخص آلودگی هوا (AQI)، که قبلاً شاخص استاندارد آلاینده‌ها (PSI) بود، سیستمی است که توسط ایالات متحده آمریکا ایجاد شده تا مردم تشخیص دهند سطح کیفیت هوا در یک مکان خاص، خوب، متوسط، ناسالم، خیلی نا‌سالم یا خطرناک است.

هوای پاک بدون شک برای بقای انسان ضروری است. با این وجود، تقریباً تمام فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی به ویژه بخش‌هایی از قبیل تولید برق و گرما، حمل و نقل، صنعت و کشاورزی آلاینده تولید می‌کنند. این آلاینده‌ها سلامت انسان و محیط زیست را به طور جدی تهدید می‌کنند و به طور مستقیم بر کیفیت زندگی افراد تأثیر می‌گذارند. اگرچه کشور‌های مختلف و جامعه بین‌المللی برخی مداخلات را انجام داده‌اند، اما آلودگی هوا در سراسر جهان رو به وخامت است و تا سال ۲۰۵۰ به مهم‌ترین خطر زیست محیطی کشنده در جهان تبدیل می‌شود.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين