تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

وزیر نیرو: همه از تصمیمات غلط در حوزه آب متضرریم

وزیر نیرو گفت: امروز باید با رعایت اصول علمی و کارشناسی و فنی، تدابیری اتخاذ شود که اشتباهات گذشته جبران شود، چرا که همه از تصمیمات غلط در حوزه آب متضرر هستیم.

کد خبر: ۱۱۴۱۲۸
۱۰:۵۲ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰

وزیر نیرو: همه از تصمیمات غلط در حوزه آب متضرریم

 

دیدارنیوز ـ به گزارش ایسنا علی‌اکبر محرابیان ۲۲ آبان‌ماه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه شرط عدالت در توزیع آب اولین اصل برای اجرای پروژه‌ها است، اظهار کرد: قوانین روشن و شفاف است، بنابراین در رعایت قانون نباید اختلافی ایجاد شود، مهم‌ترین عناصر برای بهره‌برداری از موهبت الهی آب، تدبیر، وحدت و مباحث کارشناسی و تخصصی در محیط ویژه این مباحث است، بنابراین انتقال این مباحث به میان مردم سودمند نخواهد بود.

وزیر نیرو ادامه داد: جلسات متعددی با نمایندگان چهارمحال‌وبختیاری و دیگر استان‌ها برگزار شده و در اصول، هیچ اختلافی وجود ندارد، امروز نیز از پروژه‌ها بازدید و مشکلات احصا می‌شود تا بتوان با عنایت خداوند به آنچه باید انجام گیرد، عمل کنیم.

محرابیان با اشاره به اینکه نارضایتی‌هایی در نقاط مختلف کشور و در میان اقشار گوناگون مردم در حوزه آب وجود دارد، افزود: بخشی از این نارضایتی‌ها ناشی از سوءتدبیر و بخشی دیگر مربوط به نبود شفافیت و تصمیم‌گیری به‌موقع بوده، ضمن اینکه میزان تقاضای آب در تمام نقاط کشور به‌شدت بالا رفته و نزولات آسمانی کاهش شدیدی داشته، سرانه آب در این مدت نیز کاهش چشمگیری داشته است.

وزیر نیرو بیان کرد: بارگذاری‌هایی که بر روی منابع آبی انجام شده نامتعادل بوده و باعث بروز مشکلات فراوانی در حوزه سفره‌های زیرزمینی و نیز ناتوانی در اجابت خواسته‌های مردم شده است، می‌طلبد که ملاحظات بیشتری در این خصوص در نظر گرفته شود، وقتی در نقطه‌ای که امکان تامین آب وجود ندارد مسکن‌های چند ده هزاری و چندصد هزاری احداث می‌کنیم یا صنایع را بیش از اندازه گسترش داده و توقعات بلندپروازانه در مردم ایجاد می‌کنیم، نتیجه‌ای جز وضعیت امروز نخواهیم داشت.

محرابیان با تأکید بر ضرورت اتخاذ یک تدبیر ملی و همفکری دسته‌جمعی، گفت: امروز باید با رعایت اصول علمی و کارشناسی و فنی، تدابیری اتخاذ شود که اشتباهات گذشته جبران شود چرا که همه از تصمیمات غلط در حوزه آب متضرر هستیم، امروز مجموعه مسئولان و نمایندگان مجلس به این نتیجه رسیده‌ایم که می‌توان در یک گفتگوی صمیمی و کارشناسی در بسیاری از مباحث به توافق برسیم.

وزیر نیرو تصریح کرد: اینکه مسئولان کلامی بر زبان جاری کنند که بوی اختلاف داشته باشد، ثمری ندارد، مردم نیز به‌دنبال اختلاف نیستند و انتظاری جز حل مشکلات ندارند، آنان انتظار دارند که مسئولان با همدلی و گفت‌وگو مشکلات را حل کنند، بنابراین در این سفر گفت‌وگو با مردم و مسئولان در دستور کار قرار دارد تا بر مبنای عدالت، شفافیت و اصول فنی در خصوص مشکلات حوزه آب تصمیم‌گیری شود.

محرابیان با اشاره به اینکه آب محدود است و مردم از ما انتظار معجزه ندارند، خاطرنشان: اگر آب موجود بر اساس عدالت توزیع شود به وظیفه خود عمل کرده‌ایم و مردم نیز جز این، انتظاری از مسئولان ندارند.

برچسب ها: آب
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر