تیتر امروز

اعزام نیروی نظامی جدید به خاورمیانه/ جنگ‌طلبان داخلی به دنبال بستن شاهراه حیاتی/ شنبه سوم مذاکرات چه خبر خواهد بود؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعزام نیروی نظامی جدید به خاورمیانه/ جنگ‌طلبان داخلی به دنبال بستن شاهراه حیاتی/ شنبه سوم مذاکرات چه خبر خواهد بود؟

این هشتاد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: برای توسعه کشور باید ابتدا ساختار اصلاح شود/ صالح اسکندری: در دوران روحانی کمترین میزان فروش نفت را داشتیم
در مناظره "مذاکرات و آینده ایران" مطرح شد:

مهدی خورشیدی: برای توسعه کشور باید ابتدا ساختار اصلاح شود/ صالح اسکندری: در دوران روحانی کمترین میزان فروش نفت را داشتیم

دیدارنیوز در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های مناظره خود با موضوع مذاکرات و آینده ایران به سراغ مهدی خورشیدی و صالح اسکندری رفت و تاثیر مذاکرات بر جامعه و آینده ایران را بررسی کرد.
مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان خبر داد:

آخرین وضعیت مناطق زلزله زده اندیکا/۱۸ روستا بازسازی می شود

مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان با بیان اینکه کار بازسازی حدود ۱۸ روستا در اندیکا آغاز شده است، گفت: امیدواریم در روستاهایی که قرار است به کمک سازه‌های سبک، خانه احداث شود ظرف یک ماه آینده کار بازسازی به اتمام برسد

کد خبر: ۱۱۳۹۵۴
۱۰:۵۳ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰

آخرین وضعیت مناطق زلزله زده اندیکا/۱۸ روستا بازسازی می شود

دیدارنیوز خوزستان:حسین جنتی در خصوص آخرین وضعیت بازسازی مناطق زلزله‌زده اندیکا اظهار کرد: در حال حاضر آواربرداری تعداد زیادی از روستاهای اندیکا به اتمام رسیده است و در برخی از روستاها نیز روند آواربرداری رو به پایان است.

وی افزود: مصالح مورد نیاز بازسازی خانه‌ها و همچنین اسکلت‌های پیش ساخته و سازه‌های سبک به منطقه حمل شده است تا بتوانیم روند بازسازی‌ را با سرعت اجرایی کنیم.

 مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان گفت: همچنین یک دستگاه تولید ماسه در منطقه شیمبار مستقر شده است تا ماسه به راحتی تولید و به منطقه حمل شود.

جنتی ادامه داد: عملیات بازسازی در حدود ۱۰ روستا توسط بنیاد مسکن خوزستان آغاز شده و همچنین بنیاد مسکن لرستان نیز به عنوان ستاد معین، کار بازسازی را در حدود ۸ روستا آغاز کرده است.

وی افزود: کار بازسازی حدود ۱۸ روستا در اندیکا آغاز شده است و امیدواریم در روستاهایی که قرار است به کمک سازه‌های سبک، خانه‌ها احداث شوند ظرف یک ماه آینده کار بازسازی به اتمام برسد.

جنتی بیان کرد: در روستاهای دور دست که امکان انتقال مصالح به آن مناطق وجود ندارد، قرار است از این سازه‌های سبک برای ساخت منازل مسکونی مردم استفاده شود.

مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان در خصوص جاده دسترسی روستای سرشط بیان کرد: براساس تفاهم انجام شده قرار است بنیاد مسکن نسبت به ساخت این جاده اقدام کند. ماشین‌آلات موردنیاز در منطقه مستقر شده است و تا چند روز آینده کار ساخت جاده آغاز می‌شود.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ ارديبهشت
امروز جمعه ۰۵ ارديبهشت
امروز جمعه ۰۵ ارديبهشت
امروز جمعه ۰۵ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها